In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Opvallen tijdens de vierdaagse? Het kan met deze promotieartikelen

De vierdaagse staat weer voor de deur. Van 17 t/m 20 juli maken de wandelaars zich klaar om minimaal ruim 127 kilometer af te leggen. Het evenement trekt niet alleen vele lopers, maar ook veel toeschouwers. Een goed moment om als (lokale) ondernemer aan uw naamsbekendheid te werken. Met deze leuke en praktische promotieartikelen komt u al een heel eind.

T-shirts met opdrukt-shirt bedrukken

De vierdaagse wordt door individuen gelopen, maar vaak doen ook verenigingen en groepen mee aan de wandeltocht. Een bedrukt t-shirt is een leuk item waarmee u uzelf kunt laten zien. En wanneer u met een groep loopt is het een originele manier om uniformiteit uit te stralen door het t-shirt bijvoorbeeld te bedrukken met uw eigen logo, naam of een leuk tekst. Hierdoor wordt het een onvergetelijk aandenken aan de vierdaagse.

Tip: naast een t-shirt kunt u ook kiezen voor veel ander promotietextiel. Bij wisselvallig weer kunt u bijvoorbeeld een poncho bedrukken.

Cap bedrukkenPetten en caps

Een ander leuk artikel voor zowel de lopers als de toeschouwers zijn de bedrukte petjes. Bij zonnig weer is het hoofd goed beschermd tegen de warmte en zonnestralen. Ook bij wisselvallig weer is het een handig item om uw hoof droog te houden.

Veel promotie caps zijn voorzien van een handige klittenbandsluiting. Wanneer u bijvoorbeeld even geen petje op wilt kunt u deze gemakkelijk vastmaken aan de tas of jas. Hierdoor blijven de handen vrij en loopt u lekkerder de vierdaagse door.

Door de verschillende opvallende kleurtjes en uw eigen bedrukking valt de cap zeker op in de menigte. Hierdoor is het een perfect promotieartikel om naamsbekendheid mee te verhogen tijdens de vierdaagse.

Gepersonaliseerde waterflesjesWaterfles bedrukken

De afgelopen jaren hebben we een zonnige vierdaagse gehad en dat zal dit jaar niet veel minder worden. Het drinken van voldoende water is daarom ook een vereiste. Als lokale ondernemer kunt u uw eigen waterflesjes met opdruk uitdelen aan lopers en toeschouwers. De waterflesjes kunnen volledig naar wens bedrukt worden, bijvoorbeeld met uw eigen logo, bedrijfsnaam of een stimulerende quote.

De mogelijkheden voor promotionele weggevers tijdens de vierdaagse zijn eindeloos. In ons assortiment vindt u verschillende outdoor geschenken. Uiteraard denken wij graag met u mee naar een passend geschenk

Terug naar boven