In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Oranje relatiegeschenken: Koningsdag en WK Brazilië zorgen voor topdrukte

maakt zich ook dit jaar weer op voor een stormloop op bestemd voor de eerste viering van de Koningsdag en festiviteiten rond het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië.

 

 

mokkenT-shirtscapsoranjeartikelen

 

 

Zoals ook in het artikel 'Impact relatiegeschenken enorm' is beschreven, is de impact van relatiegeschenken groter dan andere communicatiemiddelen. Onze verwachtingen worden gestaafd door onderzoek van het Bureau Consumenten Onderzoek. Daaruit blijkt dat zeven van de tien Nederlanders het sympathiek vinden als een bedrijf zich verbindt aan Oranje. Wie wil inhaken, doet er goed aan om te kiezen voor Oranje relatiegeschenken bedrukt met logo.


Bent u benieuwd naar wat voor relatiegeschenken wij allemaal hebben of wilt u direct iets bestellen? Ga dan naar VanHelden.nl.

Wenst u meer informatie? Ga dan naar onze contactpagina en mail ons uw vraag en/of opmerking.

UPDATE Van Helden Relatiegeschenken is vandaag (3 maart 2014) bezocht door Omroep Gelderland. Bekijk het interview met Marketing Manager Theo Andela over oranje artikelen voor Koningsdag en het WK 2014 hieronder:

 

 

<span style="font-family: " verdana","sans-serif";="" font-size:="" 9pt;="" line-height:="" 115%;="" mso-bidi-font-family:="" "times="" new="" roman";="" mso-fareast-font-family:="" roman";"="">

 

 

Terug naar boven