0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Oranje WK pakketten vol met oranje relatiegeschenken (incl. Youtube filmpjes)

In dit artikel behandelen we de speciaal samengestelde WK pakkettenen wordt bij elk pakket een Youtube filmpje getoond over de WK pakketten. Er zijn bij Van Helden Relatiegeschenken drie WK pakketten beschikbaar. De WK pakketten hebben de namen Rio, Brasilen Samba. Het zijn pakketten die een hele ruimte oranje kleuren. Zo bevat elk pakket o.a. minimaal 100 oranje ballonnen, 10 oranje T-shirts en 10 schminksets.

Het WK pakket Rio
Laten we beginnen met het WK pakket Rio,dit is het goedkoopste pakket. Het WK pakket Rio bestaat uit o.a. aanstekers, juichsticks, ballonnen, zonnekleppen en T-shirts. Met dit pakketbent u, samen met uw relaties, klaar voor het WK in Rio. Het WK pakket Riois ideaal voor bijvoorbeeld vriendengroepen, sportclubs en kroegen. Hieronder ziet u een filmpje dat we hebben gemaakt over het Rio pakket.

 


Het WK pakket Brasil
Het tweede pakket is het WK pakket Brasil en bestaat uit o.a. zonnebrillen, petjes, schminksets, ballonnen en T-shirts. Met dit WK pakketbeleeft u het WK voetbal in Brazilië voor de volle honderd procent. Ideaal als u uw werknemers oranje relatiegeschenken wilt geven, die ze kunnen delen met hun familie of vrienden. Daarnaast ook ideaal voor verenigingen, vriendengroepen en buurtfeesten. Hieronder ziet u het filmpje van Van Helden Relatiegeschenken over het WK pakket Brasil.

 

 


Het WK pakket Samba
Het derde pakket is het WK pakket Samba, dit is het meest exclusieve pakket en bevat vele luxe en originele oranje artikelen. Het pakket bestaat uit zonnebrillen, sambaballen, strandballen, minihoorns, T-shirts, petten en nog veel meer. Met dit WK pakketzorgt u ervoor dat een heel gebouw in één keer oranje is gekleurd. Het WK pakket Samba is ideaal voor o.a. sportclubs, bedrijven en kroegen. Hieronder ziet u een filmpje dat we hebben gemaakt over het Samba pakket.

 

 

 


Zoals ook in het artikel ‘Oranje relatiegeschenken: Koningsdag en WK Brazilië zorgen voor topdrukte’ al is beschreven, loopt het storm op de oranje pakketten. Het bestellen is dan ook zo gebeurd en u heeft in één keer veel oranje relatiegeschenkenin huis. Als u de pakketten nu besteld kunt u ook tijdens koningsdag gebruik ervan maken. Op onze speciale pagina ziet u alle drie de WK pakketten in één overzicht.

TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.
Terug naar boven