In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Overkomen als een vooruitstrevend bedrijf? Wij zetten 4 innovatieve relatiegeschenken op een rij

Solar SuntreeVandaag de dag is de technologie onmisbaar. Steeds nieuwe ontwikkelingen zijn er op gericht om het leven te vergemakkelijken en grenzen te verleggen. De eerste zelfrijdende auto’s worden op dit moment getest en uw wasmachine is tegenwoordig vanaf uw kantoor aan en uit te schakelen met behulp van uw telefoon of smartwatch. Steeds meer bedrijven proberen hierin mee te gaan in deze tijd van vernieuwing en verandering. Bij Van Helden zoeken wij daarom naar relatiegeschenken die kenmerkend zijn voor uw vooruitstrevendheid als bedrijf. Om u hierbij een eindje op weg te helpen hebben wij deze 4 innovatieve relatiegeschenken op een rijtje gezet.

Solar Suntree

Deze “boom” heeft een innovatieve uitstraling en zorgt er voor dat u niet met lege mobiele apparaten zit. De Solar Suntree beschikt over 9 kleine zonnepanelen waarmee u uw smartphone of MP3-speler kunt opladen. Dit geschenk is een eyecatcher in het kantoor en wordt standaard geleverd met een USB-kabel. Door de moderne vorm van deze boom is hij geschikt voor ieder modern kantoor en sluit het geschenk leuk aan op de lente.

USB LED lampje bedrukkenFlexibele USB ledlamp

De USB-lamp is gemaakt om op welk moment dan ook even bij te kunnen schijnen. Met dit handige lampje zit u nooit meer in het donker. De lamp beschikt over een usb aansluiting en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor bij uw laptop wanneer het donker wordt. Door het flexibele ontwerp kunt u de lamp buigen zoals u dat wilt.

USB paper stick

Een USB-stick is een nuttig geschenk. De sticks kunnen zowel zakelijk als privé gebruikt worden. Deze USB-stick is gemaakt van Esdoorn hout en heeft een duurzame uitstraling. Vandaag de dag vinden veel organisaties het belangrijk om naast innovatief, ook milieuvriendelijk en ‘groen’ te zijn. Zo draagt u dus ook namens uw organisatie bij aan een groener en bewuster milieu. 

Draagbare Solar charger en speaker

Een ander innovatief relatiegeschenk is een draagbare Solar charger. Deze is verpakt in een handige draagtas. De tas bevat onder andere een karabijnhaak, solar paneel, 3 watt speakers en diverse connectoren om o.a. uw mobiele telefoon, mp4/mp3 speler, tablet of andere apparaten op te laden. Via het solar paneel wordt het licht omgezet in energie en opgeslagen in de ingebouwde Li-batterij. De batterij heeft een capaciteit van 2.000 mAh. Hiermee kunt u extra snel opladen en uw favoriete muziek beluisteren. De opladers zijn in een doosje en per stuk verpakt.Solar speaker bedrukken

Moet het innovatief zijn, maar mag het niet teveel kosten? Bekijk de pagina met betaalbare gadgets eens!

Zoals u kunt zien zijn er behoorlijk wat innovatieve relatiegeschenken te bedenken waarmee u mening partner blij kunt maken. Mocht u toch nog niet gevonden hebben wat u zoekt neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Terug naar boven