In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Personaliseren van geschenken. Hoe en waarom?

U kent het vast wel; de organisatie waar u vorig jaar uw vakantie heeft geboekt verrast u dit jaar met een leuke brief, een aantrekkelijke aanbieding en een persoonlijk cadeautje. Hierdoor kwamen zij positief onder aandacht en kan het zo maar eens zo zijn, dat u de vakantie dit jaar weer bij deze organisatie boekt. Als ondernemer kunt u door middel van personalisatie een unieke en persoonlijke indruk achterlaten bij uw klanten en relatie. Wij leggen uit hoe en waarom u dit in moet zetten.

Online en offline op elkaar afgestemdSleutelhanger bedrukken

Eén van de peilers op gebied van online marketing is personalisatie. Door middel van data kan er een persoonlijk aanbod gedaan worden, volledig afgestemd op de wensen van klant. Hierdoor krijgt de klant precies dat te zien waar zij op dat moment behoefte aan hebben. Het persoonlijke aanbod wordt zeker gewaardeerd.

Ook op gebied van offline marketing kunt u dit doortrekken. Denk bijvoorbeeld aan digital out of home, waarbij u uw aanbod en boodschap op ieder moment kunt aanpassen. Ook wanneer u uw klanten een catalogus, flyer of brief opstuurt kunt u door middel van personalisatie een grote impact maken. Dit kunt u doen door de boodschap persoonlijk in te steken, maar u kunt ook een leuke bedrukte weggever meesturen waar niet alleen uw logo, maar ook de naam van de ontvanger op gedrukt staat. Dit persoonlijke kleinigheidje zorgt ervoor dat u als organisatie in een positief daglicht komt te staan.

Mogelijkheden van personaliseren

Personaliseren is mogelijk bij diverse druktechnieken met elk zijn eigen eigenschappen.

Voor een duurzame en luxe personalisatie kunt u kiezen voor een gravering.  Dankzij speciale fiber-lasers kunnen gelakte en ongelakte metalen relatiegeschenken gegraveerd worden. Omdat uw opdruk via de computer wordt ingelezen is het mogelijk om zelfs het kleinste detail van uw logo en/of tekst zichtbaar te maken.

Wijnkist bedrukken

Personaliseren is ook mogelijk door middel van digitale print. Dit is een vrij nieuwe techniek waarbij het mogelijk is om in full colour te drukken. Omdat dit bijna hetzelfde werkt als een printer kunt u hier op ieder artikel iets anders laten drukken. Met digitaal print kunt u uitgaan van uitgesproken kleuren dat zeer geschikt is voor een promotionele doeleinden.

Welk geschenk is geschikt?

Bijna alle geschenken zijn te personaliseren, u kunt het zo gek nog niet bedenken. Van wijnset met gravering tot pennen alles is mogelijk. De keuze van uw geschenk is vooral afhankelijk van het geefmoment en de doelstelling. Onze experts denken graag met u mee.

Terug naar boven