In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Presentatie 'bouw relatiegeschenken' vanaf nieuwe beursstand op Bouwbeurs 2011

Op de Bouwbeurs in Utrecht presenteren wij alle (nieuwe) bouw relatiegeschenken om relaties mee te verrassen, te omarmen en te bedanken. Dit doen we vanaf de geheel vernieuwde stand van Van Helden Relatiegeschenken.

Presentatie 'bouw relatiegeschenken' vanaf nieuwe beursstand op Bouwbeurs 2011
Tijdens de Bouwbeurs 2011 in Utrecht (7 t/m 12 februari 2011 ) presenteren we onze geheel vernieuwde stand (standnummer 12.FO16). Door het open karakter van de stand is deze heel toegankelijk voor het publiek. Ook zijn de gepresenteerde relatiegeschenken in de vitrines vanaf een afstand goed te zien. De uitstraling van de stand is conform de kleuren van de huisstijl (rood/blauw). Ook communiceren we duidelijk de url van onze webshop Vanhelden.nlomdat dit een steeds belangrijkere plaats inneemt binnen onze marketingmix. Bij de servicebalie in het midden van de stand kunnen mensen vragen stellen of een catalogus aanvragen.

 

Op de eerste dag van de Bouwbeurs kregen we al veel positieve reacties. De stand is ontwikkeld door Expo Display Service Nederland te Apeldoorn

Van Helden Relatiegeschenken presenteert op de Bouwbeurs 2011 het nieuwste assortiment bouw relatiegeschenken zoals o.a. de stresshelm, vrijdagmiddaghamer, rolbandmaten, waterpassen, zakmessenen thermosflessen.

Allemaal effectieve en vooral goedkope gadgets waarmee u uw relaties kunt versterken! Juist in deze wat mindere tijd is aandacht, motivatie en vertrouwen bij relaties en medewerkers heel belangrijk. En dat hoeft niet duur te zijn.

Het milieu is in de bouwsector heel belangrijk. Daarom zult op onze stand ook diverse milieuvriendelijke (eco) relatiegeschenken zien zoals zaklampenof radio’s werkend op zonne-energie, een lanyard gemaakt van maïs, een pen gemaakt van milieuvriendelijk karton of een bureauklokje dat werkt op water. Hiermee kweekt u veel goodwill onder uw relaties.

Wenst u meer informatie over 'bouw relatiegeschenken'? Ga dan naar Vanhelden.nl/bouwof naar onze contactpaginaen mail ons uw vraag of opmerking.

 

Terug naar boven