In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken in kleine aantallen bestellen? Wij laten je zien bij welke 8 producten het kan

Bent u een kleine onderneming of wilt u slechts aan een klein selectie klanten een relatiegeschenk cadeau doen? Dat is bij ons geen probleem. Onbedrukte artikelen kunnen per stuk besteld worden, maar voor relatiegeschenk met opdruk geldt vaak een minimale bestel hoeveelheid. Wij zetten speciaal voor u acht promotionele producten op een rijtje die u in kleine aantallen met opdruk kunt bestellen.
 

Pennen Bedrukken Kleine Oplage

 

1. Bedrukte pennen vanaf 50 stuks

Pennen zijn perfect om in te zetten als promotioneel artikel. Ook als u op zoek bent naar een geschenk voor een kleine doelgroep hebben wij pennen in het assortiment. De metalen balpen Satinato is een luxe pen en zeer geschikt om weg te geven tijdens cursussen en seminars. De pen is al vanaf 50 stuks te bestellen. Zo betaalt u voor 50 luxe pennen met opdruk slechts € 120,50!

Notitieboek Bedrukken

2. Notitieboekje met logo vanaf 80 stuks

De notitieboekjes zijn ook een leuke geschenken om weg te geven tijdens een cursus of seminar. Het notitieboekje Bright Medium is al vanaf 80 stuks te bestellen. Zo kunt u iedere deelnemer van een leuk A5 notitieboekje met personalisatie voorzien. Daarnaast is het notitieboekje met pen ook leuk om weg te geven op scholen. Voor 80 notitieboekjes met opdruk betaalt u € 181,50.

Sleutelhanger Bedrukken

3. Sleutelhangers bedrukken vanaf 100 stuks

Of u nu opzoek bent naar een promotionele sleutelhanger voor klanten of een luxe sleutelhanger voor zakenrelaties. Wij bieden u diverse sleutelhangers die u vanaf 100 stuks kunt bestellen. De mini zaklamp lantaarn is bijvoorbeeld zeer geschikt als weggever. Bovendien heeft u al 100 sleutelhangers voor € 136,50.

De 2-delige metalen sleutelhanger Sniper is een luxe sleutelhanger. U kunt de sleutelhanger graveren met uw logo, maar deze kan ook gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld de namen van uw relaties. U heeft al 100 gepersonaliseerde sleutelhangers voor € 212,50.

Fotomok

4. Bedrukte mokken vanaf 72 stuks

Ook de mokken zijn in kleine aantallen te personaliseren. De fotomok kunt u al bestellen en bedrukken met logo vanaf een minimale aantal van 72 stuks. Zo heeft u voor slechts € 301,34 full colour bedrukte mokken in huis.

Een echte trendy mok is de mok Two Tone. Deze opvallende mok heeft een klassieke uitstraling en is verkrijgbaar in vele trendy kleuren. Bovendien betaalt u slechts € 306,34 voor 72 mokken incl. opdruk van uw logo en/of tekst.

Caps Bedrukken

5. Caps bedrukken vanaf 50 stuks

De bedrukte caps ideaal voor medewerkers, promotieteams en zelfs voor scholieren en studenten. Wilt u uw relaties wel voorzien van een cap met opdruk, maar heeft u slechts een klein aantal nodig? In het assortiment caps vindt u diverse petten die vanaf 50 stuks besteld kunnen worden. Zo heeft u al 50 Slazenger New Edge caps voor € 339,50. Ook de 6-Panel cap brushed katoen is leverbaar vanaf 50 stuks. Incl. opdruk kost dit slechts € 336,00.

Tassen Bedrukken

6. Tassen met logo bedrukken vanaf 50 stuks

Plastic tasjes mogen niet meer gratis worden weggegeven. De draagtassen zijn perfect als alternatief, maar worden vaak pas vanaf hogere aantallen bedrukt. Ook als kleinere ondernemer kunt u draagtassen laten bedrukken met uw logo. De fleurige schoudertas Fifth Avenue kunt u al bestellen vanaf 50 stuks. De schoudertas is niet alleen trendy, maar heeft ook een groot drukvlak. Voor 50 schoudertassen met bedrukking betaald u slechts € 188,00!

Bidon Bedrukken

7. Bidons bedrukken vanaf 50 stuks

Voor alle sportliefhebbers hebben wij diverse bidons en drinkbekers in huis. U hoeft niet honderden bidons te bestellen om ze te laten bedrukken met uw logo. Bij ons kunt u al een bedrukte bidon bestellen vanaf 48 stuks. De bidon sporting heeft een erg sportieve uitstraling en is ook geschikt voor outdoor sporten. U kunt deze al vanaf 48 stuks bestellen inclusief opdruk voor maar € 194,30.

Paraplu Bedrukken

8. Paraplu’s bedrukken vanaf 12 stuks

Paraplu’s zijn luxe relatiegeschenken die door iedere ontvanger wordt gewaardeerd. Gelukkig kunt u ook deze in kleine oplages bestellen. De paraplu Stripes is al te bestellen vanaf 12 stuks en kost inclusief bedrukking op één van de segmenten slechts € 226,90.
Ook de stormparaplu’s zijn in kleine aantallen te bestellen. Zo bestelt u onze Topper Stormparaplu al vanaf 24 stuks. Met personalisatie kost deze kwalitatieve stormparaplu € 259,30.

Tip: bedruk nu ook speelkaarten in kleine oplage

Nieuw: u bedrukt nu ook speelkaarten in kleine oplage. Bekijk de Corona speelkaarten die u al vanaf 100 spellen kunt laten personaliseren. Zowel de achterkant als het doosje kunt u naar wens ontwerpen!

Wilt u ook relatiegeschenken in kleine aantallen bestellen, maar staat het product dat u zoekt niet in dit artikel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u bij de zoektocht naar het perfecte goedkope relatiegeschenk en zullen u voorzien van een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven