In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken personaliseren. Dit zijn de mogelijkheden.

Relatiegeschenken zijn een mooi gebaar naar je medewerkers, zakenrelaties en klanten toe. Wist je dat je naast een bedrukking van je logo of tekst ook je relatiegeschenken kan laten personaliseren? En wist je dat gepersonaliseerde relatiegeschenken langer gebruikt worden door de ontvanger en daardoor jouw naam ook langer in beeld blijft? Het personaliseren van relatiegeschenken is zeer effectief bewezen en wij zetten maar al te graag alle mogelijkheden voor personaliseren voor je op een rijtje.

Wat is personaliseren?

Laten we even teruggaan naar de basis. Wat is personaliseren? Personaliseren houdt in dat je iedere unieke item met een unieke bedrukking kan voorzien. Dat kan zijn een naam, een code of een speciale boodschap. Hier zullen we later nog wat dieper op in gaan.

Wanneer je jouw relatiegeschenken wilt laten personaliseren zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een kleurrijke opdruk. Met onder andere digitale print is het mogelijk om zeer snel en gedetailleerd op iedere relatiegeschenk een uniek opdruk te printen.

Een tweede optie om te kiezen voor lasergravering. Dit is een luxe inscriptie dat als het ware in het artikel wordt gelaserd. De lasergraving techniek is inmiddels zo geavanceerd, dat je niet alleen metaal kan laten graveren, maar bijvoorbeeld ook anti-stressfiguren, bamboe weggevers en houten relatiegeschenken. Daarnaast kan je ook kiezen voor mega lasergravering. Dan is het mogelijk om een extra grote oppervlakte te laten laseren. Leuk voor bijvoorbeeld drinkflessen.

Personaliseren met naam

Dat was het voor de techniek, laten we nu kijken naar de mogelijkheden. De meest populaire vorm van personalisatie is personalisatie met naam. Het drukken van namen op cadeaus is op de consumentenmarkt al zeer populair, maar wordt ook op de zakelijke markt steeds belangrijker. Wat straalt nou meer waardering uit dan een persoonlijk geschenk met naam? Jouw medewerkers of zakenrelaties zullen dit zeker waarderen.

Tip: laat mokken bedrukken met de namen van je collega’s, zodat iedereen een eigen mok heeft. Helemaal Covid-19 proof.

Een unieke kortingscode

Iets waar je misschien niet meteen aan denkt is personalisatie met unieke kortingscodes. Kortingscodes zijn zeer populair als salestool. Vaak wordt deze verspreid door e-mail of flyers. Helaas eindigen deze na het lezen als snel in de prullenbak, waardoor jouw kortingscode ook verdwijnt uit het geheugen van je doelgroep. Door je kortingscode op een leuk weggevertje te drukken blijft deze langer onder de aandacht en is de kans dat deze daadwerkelijk gebruikt wordt ook groter.

Voor iedereen een persoonlijke wens

Quotes zijn het helemaal deze tijd. Door middel van personalisatie kan je ervoor kiezen om een unieke quote te laten drukken op iedere relatiegeschenk. Zo heb je voor iedere relatie een uniek cadeau met een persoonlijke wens. Wanneer je kiest voor digitale print is het zelfs mogelijk om op iedere item een unieke foto te laten printen. Dat zal jouw relatiegeschenk zeker doen uitspringen.

Tip: laat je relatiegeschenken bedrukken met een persoonlijke kerstwens en geef weg als eindejaarsgeschenk.

Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is met personalisatie? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven