In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor consumenten op Sportclubdeal.nl

 WK BBQ pakket

Van Helden Relatiegeschenken is een samenwerking aangegaan met Sportclubdeal.nl en betreed zo ook de consumenten markt. Sportclubdeal.nl is een website waar spectaculaire deals op komen te staan met flinke kortingen. Een deel van het bedrag gaat bovendien naar een sportclub naar keuze.

Het concept is ideaal voor voetbalclubs, om geld binnen te krijgen op een simpele maar zeer effectieve manier. Er zijn dan ook al veel voetbalclubs aangesloten bij de site. Niet alleen leden van voetbalclubs kunnen de voetbalclub steunen maar ook familie, vrienden en collega’s. Zelfs zonder het geweldige concept, zijn de deals alsnog te gek om voor mogelijk te houden.

Van Helden Relatiegeschenken heeft sinds kort de eerste deals op de webshop staan. Van Helden Relatiegeschenken betreed zo, misschien wat onverwachts, de consumentenmarkt. Met kortingen tot wel 50% zijn het deals die menig persoon blij zal maken, daarnaast levert elke deal € 2,50 op aan een sportclub naar keuze. De eerste pakketten zijn gericht op het Nederlands elftal en barbecueën, twee dingen waar we (hopelijk) van de zomer van gaan genieten.

De deal die u écht niet mag missen is dan ook de WK BBQ deal. Het WK BBQ pakket bevat een barbecue en een barbecue schort inclusief gereedschap. Dit alles voor maar 32,50 per pakket. Bekijk de deal op de website van sportclubdeal.nl. Zodra de huidige deals zijn verlopen, zullen wij zorgen voor nieuwe spectaculaire deals.

 

sportclubdeal

 

Terug naar boven