In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor in de autobranche, wat zijn de mogelijkheden?

In de autobranche worden er veel geschenken weggegeven. Denk bijvoorbeeld aan een cadeau voor geslaagden bij rijscholen, een leuke gadget die de klanten ontvangen bij hun garage of een leuk artikel dat uw relaties herinnert aan de aankoop van hun auto. De mogelijkheden in de autobranche zijn eindeloos en er zijn veel passende geschenken die u kunt weggeven. Wij zetten de populairste relatiegeschenken voor de autobranche voor u op een rijtje.

IJskrabberIJskrabber bedrukken

De bedrukte ijskrabber is het meest populair in de autobranche. In de wintermaanden is dit de nummer één weggever in supermarkten, retailwinkels en garages. De ijskrabbers hebben allerlei soorten en maten waardoor er altijd een ijskrabber tussen zit dat past bij uw organisatie en doelstelling.  Ook qua bedrukking kunt u met de ijskrabbers alle kanten op. Bedrukking in één kleur zorgt voor directe zichtbaarheid, maar u kunt de ijskrabbers ook in full colour bedrukken voor een nog grotere impact.

EHBO set bedrukkenEHBO set

In de auto staat veiligheid voorop, daarom worden er bij veel automotive zaken EHBO sets weggegeven. Deze zijn bedrukt met uw logo en/of tekst een unieke en zeer praktische weggever tijdens allerlei gelegenheden en een must voor in de auto. U kunt kiezen tussen de meest uitgebreide EHBO sets tot compacte sets voorzien van de meest praktische hulpmiddelen.

SleutelhangerSleutelhanger bedrukken

De sleutelhanger is een kleine weggever dat vaak cadeau wordt gedaan bij de aanschaf van een nieuwe auto of wanneer iemand geslaagd is voor zijn rijexamen. De sleutelhangers zijn er in diverse vormen, kleuren en maten. Bovendien kunt u ook kiezen voor sleutelhangers die tegelijkertijd praktisch zijn voor in de auto. Zoals de sleutelhanger met alcoholtester. Hiermee stimuleert u ook op een originele manier de veiligheid in het verkeer.

Car chargerCar charger bedrukken

De car charger is in de afgelopen jaren sterk in populariteit gegroeid. Ook niet zo gek aangezien de trend is om altijd online te zijn. Wanneer u uw relaties echt iets unieks wilt geven raden wij de car charger cup aan. Deze kan zo in de bekerhouder en dient tegelijkertijd als prullenbak en telefoon houder. Dit multifunctionele gadget wordt zeker gewaardeerd door uw relaties.

DrinkbekerDrinkbeker bedrukken

Een ander artikel om in de bekerhouder te stoppen is voor de meeste geen verrassing, namelijk de drinkbeker. Voor relaties die veel onderweg zien is dit een handig geschenk om weg te geven. Geef de bedrukte drinkbeker bijvoorbeeld weg aan uw personeel wanneer zij op stap gaan om nieuwe klanten binnen te halen. De drinkbekers zijn naar wens te bedrukken, waardoor deze altijd zal aansluiten aan uw huisstijl.

Naast deze vijf relatiegeschenken zijn er nog veel meer artikelen die perfect in te zetten zijn in de autobranche. Laat u inspireren door een speciale automotive selectie of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven