In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor de week van zorg en welzijn

De Week van Zorg en Welzijn komt er weer aan (10 t/m 15 maart). Dé periode waarin wij allemaal even stilstaan bij het feit hoe hard er in de zorgbranche wordt gewerkt.

Tijdens de Week van Zorg en Welzijnworden er in het hele land leuke en leerzame activiteiten bij zorg- en welzijnsorganisaties georganiseerd. Bijvoorbeeld rondleidingen, workshops en theatershows over het werken in de zorgbranche. Iedereen kan komen kijken en zelf ervaren hoe belangrijk het werk is in deze sector. Klik hier voor meer informatie over welke organisaties hun deuren open doen tijdens de Week van Zorg en Welzijn.

 


Dit is de tijd om uw relaties in de zorg te bedanken voor hun inzet. Hiervoor kunt u relatiegeschenken inzetten, die speciaal geselecteerd zijn voor de zorgbranche. Relatiegeschenken zijn ideaal om uw relaties in de zorgbranche te laten merken dat u ze waardeert. Dat, volgens onderzoek meer dan de helft positiever over uw onderneming zal denken, is een mooie bijkomstigheid. Meer informatie over dit onderzoek en de impact van relatiegeschenken vindt u in het artikel ‘Impact relatiegeschenken enorm’.


U kunt bij Van Helden Relatiegeschenkende relatiegeschenken laten bedrukken met uw logo of tekst, waardoor u onder de aandacht blijft. Hieronder ziet u wat voorbeelden van relatiegeschenken voor de zorgsector. Op de speciale pagina vindt u meer relatiegeschenkenvoor de zorgsector.

Wenst u meer informatie? Ga dan naar onze contactpagina en mail ons uw vraag of opmerking.
                                          injectiepenEHBO setsHartjes

                                         pluche knuffelsPillendoosjesVerpleegstershorloge

 

Terug naar boven