In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor Hemelvaartsdag

Hemelvaartsdag-relatiegeschenkenHemelvaartsdag valt dit jaar op 29 mei en valt altijd op de 40e dag na eerste Paasdag. Binnen het christendom herdenkt men op deze dag dat Jezus Christus is opgevaren naar God, zijn vader in de hemel. In dit artikel zullen we u een aantal tips geven van relatiegeschenken voor Hemelvaart.

 


In Nederland is Hemelvaartsdag een algemeen erkende feestdag en ook de dag na Hemelvaartsdagis vaak een verplichte vrije dag bij veel bedrijven. Waar veel christenen een kerkdienst of mis bezoeken, gebruiken andere de vrije dagen vaak voor korte vakanties. Er worden tijdens Hemelvaartsdag ook veel evenementen georganiseerd, zoals Dauwpop, het Breda Jazz Festival en veel verschillende markten.

Wilt u uw relaties een relatiegeschenkgeven rond deze dagen? We zullen u een aantal relatiegeschenk tips geven. Een goed moment om uw leerlingen, medewerkers of vrijwilligers een mooi relatiegeschenkcadeau te doen. Het is ook mogelijk om de relatiegeschenkente bedrukken met uw persoonlijke boodschap, logo of naam. Hierdoor maakt u het relatiegeschenk nog persoonlijker.


Relatiegeschenken die vaak worden gegeven rond feestdagen zijn pennen. U kunt kiezen voor goedkope pennen zoals de Balpen Club of de Balpen Salvador. Daarnaast kunt u kiezen voor de luxe pennensets zoals de Balmain schrijfset Perpignan. Bovendien kunt u kiezen voor unieke pennen, zoals de Balpen Flower en de Balpen Spotlight.

 

 

Relatiegeschenk-hemelvaartsdag
Zoals in het begin van het artikel is beschreven, maken veel mensen gebruik van de vrije dagen door een aantal dagen op vakantie te gaan. Leuke relatiegeschenken om te geven voor op de vakantie zijn spelletjes. U kunt denken aan een kaart- en dobbelspel of aan de 5-in-1 spellenset.

Er zijn genoeg relatiegeschenkenbeschikbaar om uw ideale relatiegeschenk voor Hemelvaartsdag te vinden. U kunt denken aan mokken, bekers,  petjes, snoepgoeden nog veel meer.

TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

 

Terug naar boven