0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor Pasen

Relatiegeschenk-PasenPasen vindt dit jaar plaats op zondag 20 april en maandag 21 april. De dagen worden ook wel eerste en tweede paasdag genoemd of paaszondag en paasmaandag. Christenen vieren dat Jezus opgestaan is uit de dood maar voor veel mensen in Nederland is het vooral een seculier feest geworden. Met Pasen wordt er door velen samen met de familie gegeten en door de kinderen naar (chocolade)eieren gezocht.

De paashaas is een symbool geworden voor de feestdagen, zoals de Kerstman is voor kerst. De paashaas is waarschijnlijk over komen waaien vanuit Duitsland, waar de paashaas in 1682 al bekend was als een haas die gekleurde eieren kon leggen. In Nederland was de paashaas waarschijnlijk pas in de 19deeeuw bekend.

Bij Van Helden Relatiegeschenkenkunt u vele relatiegeschenken vinden om cadeau te doen tijdens Pasen. Door uw Relatiegeschenk te bedrukken met een persoonlijke boodschap, maakt u een goede indruk bij uw relaties. U kunt o.a. leuke kleurrijke mokken laten bedrukken, ideaal voor bij het paasontbijt. Met de Pasen-relatiegeschenkAls u opzoek bent naar een zeer speciaal relatiegeschenk voor bij Pasen, dan is de picknickmand iets voor u. De picknickmand is verkrijgbaar als 2-persoons picknickmand of als 4-persoons picknickmand. Met de picknickmand kunnen uw relaties gezellig met hun partner, vrienden of gezin in het zonnetje(?) picknicken.

Eieren zijn een traditioneel onderdeel geworden van Pasen. Een relatiegeschenkin de vorm van een ei, dat ook handig is voor bij het maken van eieren, is de kookwekker. De kookwekker is tevens verkrijgbaar in een luxe versie. Natuurlijk zijn de kookwekkers te bedrukken met uw persoonlijke boodschap en/of logo.


TIP! Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Terug naar boven