In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken voor tijdens de lente van 2014

 

Relatiegeschenken-lenteDe lente zorgt vaak voor een andere wens naar relatiegeschenken. De ijskrabbers kunnen weer worden opgeborgen en de relatiegeschenken voor de lente kunnen weer tevoorschijn worden gehaald. Onlangs hebben wij de lentebrochure uitgebracht met 48 pagina’s aan relatiegeschenken. De lentebrochure is ook online te bekijken.

In de lentebrochure vindt u vele kleurige en relevante relatiegeschenken voor tijdens de lente. Naast de lentebrochure heeft Van Helden Relatiegeschenken ook een speciale pagina met relatiegeschenken voor tijdens de lente van 2014. Benieuwd wat de top 5 lente relatiegeschenken zijn? Hieronder is de top 5 weergegeven.

Top 5 lente relatiegeschenken:
1. Bedrukte bidons
2. Bedrukte sportartikelen
3. Bedrukte zonnebrillen
4. Bedrukte fietsartikelen
5. Stappentellers


Oranje relatiegeschenken
Vanaf pagina 44 is de lentebrochure oranje gekleurd met een ruime keuze uit oranje relatiegeschenken. De oranje relatiegeschenken kunnen niet alleen gebruikt worden tijdens het WK voetbal maar ook bij koningsdag. Uw relaties dragen zo uw relatiegeschenk tijdens twee grote evenementen. Door uw reclameboodschap op de relatiegeschenkente bedrukken, genereert u dus ook dubbel zo veel naamsbekendheid!

Voor meer informatie over oranje relatiegeschenkenkunt u terecht op het blog artikel ‘Oranje relatiegeschenken: Koningsdag en WK Brazilië zorgen voor topdrukte’. Hier vindt u tevens een leuk filmpje van TV Gelderland over onze oranje relatiegeschenken.

Gratis cadeau actie
Bij de aanschaf van minimaal 1000 actiepennen of -aanstekers kunt u tijdens de lente kiezen voor een gratis relatiegeschenk.  Zo krijgt u een gratis oranje fiets bij aankoop van 2000 actiepennen of -aanstekers en een gratis soundmachine bij een minimaal aankoopbedrag van 1000 euro aan relatiegeschenken.
Bij een minimaal aankoopbedrag van 500 euro aan relatiegeschenken ontvangt u al een gratis mini koelkast voor in de auto. Voor meer informatie over de actie of als u wilt weten uit welke relatiegeschenken u kunt kiezen gaat u naar onze speciale actie pagina.

 

 

 

 

Lente-Relatiegeschenken
Ga goed de lente in en schaf relatiegeschenken aan voor tijdens de lente van 2014. In de lentebrochure vindt u vele relatiegeschenken die specifiek gericht zijn op de lente.

TIP!Heeft u een vraag en/of een opmerking? U kunt ze hieronder plaatsen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.
Terug naar boven