In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Richtlijnen en tips voor het vinden van de juiste powerbank

Powerbank bedrukkenIedereen wil altijd en overal online zijn, maar niemand wordt blij van een lege batterij. De powerbank is perfect om dit probleem op te lossen. Maar hoe vindt u nu de powerbank die precies bij u, uw doelgroep en het toestel past? Wij helpen u een handje op weg met de volgende tips.

1. Alles draait om het design

Hoe mooier, unieker en stijlvoller de powerbank, hoe beter. Alles draait om de eerste indruk, dit trekt immers de aandacht van uw relaties en klanten. De rechthoekige powerbank is één van de populairste varianten. Om echt op te vallen is het wellicht leuk om uw relaties een powerbank te schenken met een unieke vorm. De powerbank Slim is bijvoorbeeld een slanke en stijlvolle powerbank en past bovendien gemakkelijk in de tas. Ook de 2-in-1 powerbank met zaklamp is een gewilde multifunctionele gadget bij diverse doelgroepen.

2. Duurzame powerbanks

Powerbank bedrukkenVoor een praktische en vooral duurzame powerbank kunt u het beste kiezen voor een solar charger. De solar chargers hebben een krachtige batterij en worden opgeladen middels zonne-energie. Met de solar chargers zit u nooit zonder stroom. Het leuke is dat de solar chargers altijd een uniek design hebben in tegenstelling tot de ‘traditionele’ rechthoekige powerbanks.

3. Een krachtige batterij voor iedere toestel

Tijdens uw zoektocht naar de juiste powerbank komt u al snel powerbanks tegen met verschillende sterktes. De kracht van de batterij wordt aangegeven in mAh (milliampère per uur). Hoe hoger de mAh des te langer de batterij mee gaat. De kracht van de batterij is dan ook één van de belangrijkste punten om op te letten bij de aanschaf van een powerbank.

De gemiddelde smartphone kan opgeladen worden met een powerbank van 2000 mAh. De powerbank Basic is bijvoorbeeld erg geschikt voor het opladen van smartphone, deze is voorzien van 2.300 mAh. De powerbank Slim kan met een volle batterij zelfs 3 smartphones opladen. Voor de gemiddelde tablet is een powerbank van 10.000 mAh het meest geschikt. Maar ook hier zijn uitzonderingen op. Zo heeft de Samsung Tab S 8.4 een batterij capaciteit van 4900 mAh.

Ook de output van de powerbank speelt een belangrijke rol. De output wordt aangegeven in mA. Een 2.000 mAh batterij kan bijvoorbeeld 2.000 mA voorzien binnen een uur, maar het kan ook een output van 1.000 mA gedurende twee uurtjes. Daarnaast is de laadsnelheid afhankelijk van het product dat opgeladen wordt.

4. Niet te vergeten bij de aanschaf van powerbanks

Design en kracht zijn niet het enige wat van belang is bij de aanschaf van powerbanks. Denk vooral ook aan het gewicht van een powerbank. De compacte batterij wordt overal mee naar toe genomen. Een krachtige batterij gaat vaak gepaard met een zwaardere gewicht. Het is dus bij de aanschaf van een powerbank erg belangrijk om te letten op de combinatie van kracht en gewicht.

5. Verlaag het energieverbruik van uw smartphone of tablet

Powerbank bedrukken

Als u onderweg bent en u heeft een lege batterij moet deze natuurlijk opgeladen worden, maar een lege batterij kan ook voorkomen worden. Verlaag het energieverbruik van uw smartphone of tablet door:

  • Het uitzetten van uw GPS, bluetooth en wireless
  • De schermhelderheid te verlagen naar het minimum
  • Live wallpapers uit te zetten
  • Auto sync uit te zetten
  • De trilfunctie van uw telefoon uit te zetten

Heeft u zelf nog tips om het energieverbruik van uw smartphone of tablet te verminderen? Deel ze dan met ons via onze social media kanalen.

Terug naar boven