In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Sinterklaas is in het land. Dit zijn de leukste schoencadeautjes

Het lange wachten is voorbij en het heerlijk avondje komt nog dichterbij. Afgelopen weekend maakte Sinterklaas zijn entree in ons land. Ondanks de huidige situatie, kon jong en oud hier in volle teugen van genieten. Hoogtijd om ook de schoentjes weer te vullen met heerlijke lekkernijen en mooie cadeautjes. Wij zetten speciaal voor jou de leukste schoencadeautjes van dit moment op een rijtje.

Strooigoed

Wie Sinterklaas zegt, zegt strooigoed. Want deze heerlijke lekkernijen mogen toch niet aan dit rijtje ontbreken. Wanneer je kiest voor het schenken van strooigoed zit je altijd goed. Zowel jong en oud krijgt hier geen genoeg van. Het meest populaire onder strooigoed zijn toch wel de pepernoten. Naast de standaard pepernoot zijn er talloze andere varianten op de markt gebracht. Eén van onze persoonlijke favorieten is de suikerspin met pepernotensmaak. ‘Best of both worlds’ in onze ogen.

Om het allemaal nog een beetje makkelijker te maken zetten wij de top 5 strooigoed voor Sinterklaas op een rijtje:Sinterklaasgeschenken

  1. Oud-Hollandse pepernoten
  2. Chocoladeletters
  3. Strooigoed mix in jute zak
  4. Chocolademunten
  5. Chocoladepop

Koek met een achtergrond

Duurzaam en verantwoord ondernemen is ook tijdens Sinterklaas een standaard. Speciaal voor dit evenement hebben wij diverse Sinterklaaskoeken in het assortiment, die afkomstig zijn van de Koekfabriek. De koeken van de Koekfabriek worden met de hand gebakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee geven we niet alleen jou en je relaties een heerlijke lekkernij, maar geven we ook iets terug aan de maatschappij. Zo wordt het uitdelen van Sinterklaaslekkernijen leuk, lekker en sociaal.

Tip: de koeken van de Koekfabriek wordt verpakt in een brievenbusdoosje, waardoor je ook je relaties thuis kunt verrassen met een heerlijk Sint lekkernij.

Kleine weggevertjes

Een lekkernij met Sinterklaas is natuurlijk leuk, maar een cadeautje krijgen is nog veel leuker. Met name kinderen zullen verrast zijn met een uniek schoencadeautje. Een weggevertje, zoals een bedrukte sleutelhanger, tekenset of kweeksetje, is een origineel geschenk om weg te geven tijdens dit evenement. Je kunt bijvoorbeeld de bedrukte weggevertjes uitdelen op scholen. Hiermee verras je de leerlingen, ouders en je vergroot tegelijkertijd je naamsbekendheid. Een win-winsituatie dat je tijdens de feestdagen wel kunt gebruiken!

Neem een kijkje bij onze complete aanbod Sinterklaasgeschenken en laat je nog meer inspireren door het uitgebreide aanbod. Uiteraard kan je ook altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven