In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Smartphone relatiegeschenken bestellen & bedrukken

Smartphone-Iphone-relatiegeschenkenBij Van Helden Relatiegeschenken kunt u veel verschillende Android & Iphone relatiegeschenken kopen en laten bedrukken. De relatiegeschenken staan ook wel bekend als smartphone relatiegeschenken. Als u hippe en bruikbare relatiegeschenken zoekt, dan is dit artikel écht iets voor u.

Er zijn veel verschillende soorten relatiegeschenken die u kunt aanschaffen voor smartphones. Zo kunt u denken aan o.a. hoesjes, headsets, opladers, standaards, speakers en stylus pennen. U kunt kiezen voor specifieke Iphone relatiegeschenken, specifieke Android relatiegeschenken of relatiegeschenken voor vrijwel alle telefoons. Op onze speciale pagina is een overzicht gegeven van een groot deel van ons smartphone assortiment.

Hieronder vind u de top 5 meest aangeschafte Android & Iphone artikelen van de afgelopen vier maanden. Dit zijn tot nu toe de populairste relatiegeschenken voor smartphones in het jaar 2014.

Top 5 Relatiegeschenken voor smartphones 2014
1. Stylus pen voor de mobiele telefoon
2. Iphone Speaker
3. Kabel winder Store
4. USB Car Charger
5. Powerbank


In de afgelopen jaren hebben we veel positieve reacties ontvangen over de relatiegeschenken voor smartphones. Zo krijgen we vaak reacties terug dat de relaties van onze klanten erg blij waren met de relatiegeschenken en ze vrijwel dagelijks gebruiken. Door uw persoonlijke boodschap en/of logo op de relatiegeschenken te bedrukken, zullen uw relaties dus dagelijks met uw merk in aanraking komen.

Smartphone hoesjes laten bedrukken
U kunt veel verschillende soorten Smartphone hoesjes laten bedrukken. Zo kunt u een GSM-sok, een multimediabag, een Iphone hoesje, een smartwallet en nog veel meer smartphone hoesjes laten bedrukken met uw persoonlijke boodschap.
 
Telefoon opladers laten bedrukken
Er zijn veel verschillende soorten telefoon opladers beschikbaar. Zo zijn er USB opladers voor in de auto, zoals de USB car charger en de duo USB autolader. Daarnaast kunt u powerbanks en solar chargers bestellen waarmee u overal uw telefoon kunt opladen. Of u kunt kiezen voor de standaard opladers.

Speakers laten bedrukken

 

Relatiegeschenken-smartphone-Iphone

U kunt hier denken aan o.a. een docking station, een speakertas, een mini speaker en een bluetooth speaker.

Overige smartphone relatiegeschenken
Er zijn nog veel meer soorten relatiegeschenken beschikbaar voor smartphones, zoals bijvoorbeeld stylus pennen, koptelefoons, oordopjes, standaards en audio splitters.

Bekijk onze special pagina voor een overzicht van relatiegeschenken voor Iphones & Android telefoons, oftewel smartphones. De mooiste en hipste smartphone accessoires laten bedrukken tegen de beste prijs, doet u natuurlijk bij Van Helden Relatiegeschenken.

 

Terug naar boven