In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Sportieve relatiegeschenken: 7 ideeën

Dopper bedrukkenHet is zomer! Dit is niet alleen het moment om lekker in de zon te liggen maar het is ook hét moment om lekker buiten te sporten. Heerlijk in de frisse lucht werken aan uw gezondheid. Wij geven u 7 leuke ideeën waardoor uw outdoor workout nog leuker wordt.

Bluetooth speaker

Wat is nou een workout zonder muziek? De in-ear koptelefoons zijn zeer populair bij sportliefhebbers, zeker bij het sporten in de sportschool. Bij outdoor sporten doen we dat net even anders. Lekker strechen in het park kan makkelijk gepaard gaan met muziek uit de bluetooth speaker. Zeker als u met een groepje gaat sporten. Bovendien zorgt het gelijk voor een goed gevoel bij u en uw omgeving.

Stappenteller

Een lange wandeling op een warme zomeravond is heerlijk maar ook een workout. Wist u bijvoorbeeld dat wandelen één van de meest effectieve workouts is? Met een stevige wandeling stimuleert u namelijk uw bloedsomloop en iedere spier wordt hierbij geactiveerd. Met de stappenteller kunt u eenvoudig bijhouden hoeveel u heeft gelopen.

Bobble bedrukkenBobble Infuse

Goede hydratatie is een must bij het buiten sporten, vooral nu het zo warm is. De Bobble Infuse is dé favoriet onder de sporters en is veel beter voor het milieu dan een plasticfles. Deze sportfles is vrij van weekmakers (BPA) en PVC. Bovendien heeft de licht knijpbare Tritan® fles een leuk design. Dankzij het filter is deze fles ook perfect om fruit aan het water toe te voegen. Ideaal om uw sportwater een extra boost te geven.

Dopper sport cap

Geen zin om een nieuwe fles aan te schaffen? Speciaal voor Dopper liefhebbers hebben wij de sportcap in het assortiment. Hiermee tovert u uw Dopper Original om in een ware sportfles. Zo kunt u eenvoudig omschakelen van de dagelijkse werkzaamheden naar het sporten in de open lucht.

Voetbal

Veel mensen vinden het fijn om spelenderwijs aan hun gezondheid te werken. Tegenwoordig zijn er steeds meer open velden, die perfect dienen als voetbalveld. Verzamel al uw relaties en ga samen de strijd aan.

Tip: Dagje strand gepland? Neem een strandbal mee en organiseer een leuk spel, zoals volleybal.

Springtouw Pro

Springtouw bedrukkenHet springtouw is een makkelijke manier voor als u aan uw conditie wilt werken. Het springtouw is eenvoudig mee te nemen in uw tas naar bijvoorbeeld recreatieparken en stranden. Het springtouw is bovendien voorzien van een teller, zodat u direct kunt zien hoeveel calorieën u heeft verbruikt.

Telefoonhouder Bike

Eén ding wat veel van ons zullen doen is op de fiets springen. Ga op ontdekkingsreis in uw eigen omgeving en maak gebruik van Google Maps om de leukste fietsroutes uit te stippelen. De telefoonhouder Bike is voor de fietsers onder ons een onmisbaar artikel. Dankzij de Telefoonhouder heeft u uw smartphone binnen handbereik maar kunt u toch beide handen aan het stuur houden.

Bij Van Helden hebben wij talloze leuke gadgets, accessoires en tassen die het buiten sporten nog aangenamer maken. Geniet van het heerlijke weer op een leuke, sportieve en gezonde wijze!

Terug naar boven