In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Uw secretaresse in het zonnetje zetten op secretaressedag? Wij geven u tips

25 april is het dé dag om uw secretaresse extra in het zonnetje te zetten. Deze dag staat namelijk volledig in het teken van nationale secretaressedag. Secretaressedag wordt jaarlijks gehouden op de woensdag van de laatste volle week van april en komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Op deze dag wordt de secretaresse beloont voor het harde werken, door hem of haar een leuke extraatje te schenken. Wij zetten de leukste cadeaus voor secretaressedag op een rijtje.

BloemetjeSolar bloem bedrukken

Met een bos bloemen schiet u altijd in de roos. De boeketten kunt u altijd helemaal naar wens samenstellen. De vrolijke lentekleuren en diepgroene bladeren fleuren de dag op en uw secretaresse zal verrast zijn door het kleurrijke cadeau.

Heeft uw secretaresse last van allergieën zoals hooikoorts, maar wilt u hem of haar toch wat schenken om het bureau op te fleuren? Kies dan voor een leuk alternatief, zoals de solar bloem. Dit kleurrijk bloemetje dans vrolijk heen en weer en kan bovendien bedrukt worden met een persoonlijke boodschap.

Wijnkist bedrukkenWijngeschenk met persoonlijke wijnkist

Ook wijn doet het altijd goed als geschenk tijdens secretaressedag. Wanneer u uw collega echt iets speciaals wilt geven, kunt u er voor kiezen de wijnfles te verpakken in een luxe cadeautas. Wilt u daar nog een schepje bovenop doen? Laat dan een wijnkist bedrukken met uw naam en/of logo. De wijnkist is gevuld met handige wijnaccessoires, zoals een flesopener. Hierdoor is het een geschenk dat nog lang gebruikt zal worden. En door de persoonlijke bedrukking zal uw secretaresse jarenlang herinnerd worden aan deze onvergetelijke dag.

RitualspakketRituals pakket bedrukken

Ook met een heerlijk geurende badset zit u altijd goed. Door een badset relatiegeschenk cadeau te geven laat u zien hoeveel u om uw secretaresse geeft. De badset is namelijk niet zomaar een cadeautje, hiermee schenkt u uw collega een ontspannen wellnessgevoel. Na het harde werken zal uw secretaresse dit geschenk zeker waarderen.

Tip: één van de populairste geschenken dat weggegeven wordt tijdens secretaressedag zijn rituals pakketten. Deze pakketten kunt u nu ook combineren met een bijpassende handdoek en een bedrukte toilettas.

Ben u benieuwd naar welke geschenken nog meer interessant zijn om weg te geven? Kom eens bij ons langs en laat u inspireren door onze showroom of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven