In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Van Koningsdag tot Woningsdag. Zo behoud je de oranje-spirit

Het zal je vast niet ontgaan zijn, ook Koningsdag voelt het effect van Covid-19. Het feestdag kan dit jaar niet op traditionele manier gevierd worden, maar dat betekent niet dat we deze dag zo maar aan ons voorbij kunnen laten gaan. Koningsdag is dit jaar omgetoverd tot Woningsdag, een alternatief programma dat door de Oranjebond in het leven is geroepen. Wat dit inhoud en hoe je hierop kunt inspelen vertellen we je maar al te graag.

Leve de Koning

Door het besmettingsgevaar staat de maandenlange planning voor Koningsdag even helemaal stil. De Koningsspelen, openlucht concerten etc. kunnen niet door gaan, maar wij kunnen ook vanuit huis nog steeds onze samenhorigheid laten zien. Oranje boven is de strijdkreet die we met zijn allen kunnen voeren. Samen staan we sterk en kunnen we alles aan, ook dit virus. Koningsdag, oftewel Woningsdag, is dit jaar misschien wel belangrijker dan ooit. Met deze relatiegeschenken kan je je op een unieke manier laten horen.

    

Nostalgie, maar dan anders

Geen vrijmarkt in bijna ondenkbaar tijdens Koningsdag. Sinds we ons kunnen herinneren halen wij op deze dag al onze niet-gebruikte spullen van de zolderkamer om zo voor prikkie door te verkopen aan liefhebbers. Niet alleen erg duurzaam, maar ook leuk om te doen. Dit jaar zal de vrijmarkt digitaal plaatsvinden. Een andere manier van verkopen dus. Met een paar leuke tools kan je van deze digitale kleedjesmarkt een onvergetelijke ervaring maken voor jong en oud.

    

Een toost op de Koning

Bij Koningsdag hoort uiteraard ook een lekker drankje en een dansje, maar ook dit jaar zal dat even wat anders gaan dan we gewend zijn. Om 16 uur zal de Koning samen met ons proosten op zijn verjaardag. Met zijn allen kunnen we veilig vanuit huis het glas heffen. Dit zal een mooie afsluiting zijn van een uitzonderlijke Koningsdagviering. Om deze afsluitende borrel helemaal goed af te sluiten hebben zij een aantal leuke relatiegeschenken op een rijtje gezet.

    

Benieuwd naar nog meer inspiratie voor Woningsdag? Neem een kijken bij onze oranje artikelen of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven