In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Verrassen met relatiegeschenken? Kies voor deze 5 reclameartikelen

Met bedrukte reclameartikelen profiteert u van een langdurig en groot bereik bij uw doelgroep. Dit heeft menig ondernemer al ontdekt. Maar hoe zorgt u ervoor dat u als ondernemer opvalt tussen alle andere spelers? Door een reclameartikel met een verrassingselement in te zetten als weggever blijft uw naam langer hangen bij de doelgroep. Wij hebben speciaal voor u 5 reclame artikelen met de ‘surprisefactor’ op een rijtje gezet.

Pennen met het verrassingselement

Het verrassingselement ligt vooral in het onverwachte. Een bedrukte pen is een perfecte reclamemiddel, maar ligt erg voor de hand. Door een pen met een extraatje in te zetten als reclamemiddel zorgt u voor het unieke verrassingseffect die nog lang bij de ontvanger zal blijven hangen. De stylus pen Light is hier o.a. uitermate geschikt voor. Deze pen is voorzien van een stylus en de houder van de pen geeft licht terwijl u deze gebruikt. Hierdoor valt ook uw logo extra goed op.

Kleurrijk snoepgoed

Snoepgoed is een lekkernij die iedereen met een glimlach ontvangt. Hierin kunt u eindeloos variëren met pepermuntjes, kauwgom, dropjes en nog veel meer. Het verrassingselement van bedrukt snoepgoed zit voornamelijk in de bedrukking. Kies bijvoorbeeld voor de pepermuntrolletjes en laat deze in full colour bedrukken. Het kleurrijke snoeprolletje valt meer op dan een standaard wit rolletje. Uw full colour bedrukte snoeprolletje zal dan ook een ware verrassing zijn voor de ontvanger.

Custom made sleutelhangers

Custom Made SleutelhangersSleutelhangers zijn leuke reclameartikelen om weg te geven. Winkelwagenmunten, lampjes, flesopeners het zijn allemaal sleutelhangers die worden ingezet als reclameartikel. Maar hoe zorgt u nu dat u uw doelgroep verrast met uw sleutelhanger? Dat hoeft gelukkig niet moeilijk te zijn. U kunt namelijk heel gemakkelijk een custom made sleutelhanger laten maken. Deze wordt geheel naar wens ontwikkeld, bijvoorbeeld met uw logo of mascotte. Hierdoor heeft u een unieke sleutelhanger met een eigen design. De meeste ontvangers hangen de sleutelhangers direct aan hun sleutelbos waardoor uw custom sleutelhanger met logo keer op keer in beeld komt.

Notitieboekjes met een extraatje

Notitieboekje BedrukkenDe memoboekjes en notitieboekjes zijn leuke geschenken om weg te geven. De kleine varianten doen het ook zeer goed in een mailing. Overigens wordt een notitieboekje vaak ingezet als reclameartikel. Door de ontvangers net iets extra’s te geven, dat ene verrassingselement,  zorgt u dat u opvalt. Bovendien zal de ontvanger het extraatje zeer waarderen. De notitieboekjes met pen zijn hier zeer geschikt voor. Bijvoorbeeld het notitieboekje Schürinck. Dit notitieboekje heeft een brede opening in de rug voor het insteken van een pen. Combineer deze bijvoorbeeld met een gepersonaliseerde balpen Aperto.

Voor iedere smartphone gebruiker

Een reclameartikel blijft pas echt goed bij de ontvanger hanger als dit een praktisch geschenk is waar de ontvanger echt iets aan heeft. Bijna iedereen heeft een smartphone en deze wordt gepersonaliseerd door verschillende apps en accessoires. Door smartphonegadgets in te zetten als reclame artikel speelt u in op de behoeftes van de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan het schenken van stylus sleutelhanger met beeldschermwisser of een cable winder voor het oprollen van oordopjes. Dit zijn allemaal reclameartikelen die als geroepen zullen komen bij de smartphonegebruikers.

Zo kunt u oneindig variëren met reclameartikelen. Vaak kunt u uw doelgroep verrassen met een uniek origineel artikel, maar u kunt ze ook verrassen met een unieke bedrukking. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Terug naar boven