In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Vier de Hollandse kleur met deze oranje relatiegeschenken

De kwalificaties van het WK voetbal 2018 zijn in volle gang. Hierdoor leeft het oranjegevoel weer een beetje op! De kleur oranje is nou eenmaal onlosmakelijk verbonden met Nederland. Daarom is het zo nu en dan goed om de oranje kleur te gebruiken en de Nederlandse verbondenheid wat extra aan te wakkeren! Het geven van een oranje relatiegeschenk kan daaraan bijdragen. Maar welke oranje relatiegeschenken zijn er eigenlijk? Wij hopen u te inspireren met het onderstaande lijstje van oranje relatiegeschenken! 

Anti-stress balAnti-stress bal bedrukken

Een relatiegeschenk welke altijd welkom is, is de stressbal. Naast dat de stressbal in vele kleuren en vormen beschikbaar is, heeft onderzoek uitgewezen dat een stressbal ook daadwerkelijk helpt tegen stress. De verschillende bewegingen zorgen namelijk voor het wegvloeien van spanningen. Altijd prettig om dit tijdens werk te kunnen doen. Daarnaast is het knijpen in een stressbal een goede oefening om de spieren in de hand te versterken. Een win-winsituatie dus!

Sleutelhanger/kompas

Met een sleutelhanger verkleind u de kans dat relaties en partners hun sleutels te verliezen. Daarnaast zorgt het toegevoegde kompas voor de juiste richting. Erg handig voor bijvoorbeeld fiets- of wandelliefhebbers. Naast het feit dat dit artikel in het oranje verkrijgbaar is, kunt u deze ook laten bedrukken.

Koptelefoon in-earKoptelefoon bedrukken

De koptelefoon in-ear is een koptelefoon in klein formaat en kan gebruikt worden voor het afspelen van geluiden/muziek. Handig om bijvoorbeeld te gebruiken op het kantoor. Zo hebben collega’s geen last van uw muziek en kunnen zij zich blijven concentreren. De oortjes worden standaard geleverd met reserve dopjes en zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zo ook in de kleur oranje!

Standaard voor tablet of smartphoneStandaard bedrukken

Deze siliconen standaard is een handig hulpmiddel om uw telefoon of tablet overeind te houden. Op deze manier kunt u, zonder dat u uw telefoon vasthoudt, toch goed op het scherm kijken. Daarnaast kunt u het apparaat vrij bedienen wanneer u iets wilt typen op het beeldscherm. Ofwel een leuke gadget en erg origineel om als relatiegeschenk weg te geven!
 
Zoals u ziet zijn er behoorlijk wat relatiegeschenken die het oranjegevoel naar boven halen! Uiteraard hebben wij naast de bovenstaande artikelen, nog veel meer artikelen in de kleur oranje. Deze staan op de website, dus kijkt gerust even rond! 

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies over het geven van relatiegeschenken of reclameartikelen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag naar wat we voor u kunnen betekenen!

 

Terug naar boven