In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Waarom afnemen in kleine oplages belangrijk is voor mens en milieu

Omdat relatiegeschenken vaak ingezet worden voor de massa, worden deze normaal gesproken in grote aantallen afgenomen. Toch willen we onze marketing veel vaker specificeren naar een bepaalde doelgroep, dat soms kleiner is dan de minimale afname. Daarom hebben wij ook kleine oplages in het leven geroepen. Hiermee kan je ook voor een kleine doelgroep relatiegeschenken bestellen en dat is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Waarom? Dat vertellen we je graag.

Kleine oplages voor de kleine ondernemer

Allereerst zijn kleine oplages geïntroduceerd voor de kleine ondernemers. Het aantal ZZPers groeit ieder jaar weer en wij willen ook graag dat deze ondernemers het succes van relatiegeschenken kunnen ervaren. Met een vaak kleinere klantenbase kunnen zij toch al hun klanten verrassen met een uniek geschenk zonder te veel uit te geven.

Ook zijn kleine oplages zeer interessant wanneer je een heel specifieke doelgroep wilt targetten. Voor die specifieke doelgroep kunnen onze klanten een zeer passend geschenk uitzoeken. Denk bijvoorbeeld aan een geschenk die je wilt weggeven voor Dag van de Zorg. In plaats van een algemeen relatiegeschenk kun je dan kiezen voor een speciaal relatiegeschenk voor de zorg. Hiermee spreek je de doelgroep zeker aan.

Minimale afname = minimale waste

Waarom zou je 500 relatiegeschenken of promo artikelen bestellen als je er maar 200 nodig hebt. Natuurlijk komen deze geschenken altijd van pas, maar soms komt het gewoon net niet uit om zoveel artikelen te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan opslagproblemen en dergelijke. Om te voorkomen dat de overige 300 artikelen als ‘waste’ worden gezien, is het afnemen van kleine oplage een uitkomst. Hierdoor kan je altijd een exacte aantal bestellen dat past bij jouw vraag. Dit heeft verschillende voordelen. Het is goed voor de portemonnee, aangezien je niet meer uit hoeft te geven dan je wenst. Het voorkomt onnodige opslag, omdat je precies het aantal afneemt dat je nodig hebt voor jouw actie. En last but not least, het is beter voor het milieu, omdat het precies aansluit bij je wensen is er sprake van minimale waste.

Voor ieder gelegenheid een passend aanbod

Ook bij speciale gelegenheden zijn kleine oplagen een perfecte uitkomst. Relatiegeschenken zijn het meest effectief wanneer je ze op een speciaal moment inzet. Denk bijvoorbeeld aan het eindejaar, maar ook aan kleinere evenementen door het jaar heen. Zoals verjaardagen van medewerkers of een geboorte bij zakenrelaties. Door een klein voorraad aan bedrukte relatiegeschenken aan te leggen ben je voorbereid op ieder evenement.

Deze leuke attentie is een welkome geschenk voor de ontvanger en creëert heel wat goodwill voor jou als bedrijf. Ontdek het volledige aanbod met relatiegeschenken in kleine oplage mogelijkheid of neem contact met ons op voor een advies op maat.

Terug naar boven