In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Wereld waterdag: alle spetterende relatiegeschenken op een rij

Op 22 maart aanstaande is het weer zover, dan vindt de Wereld Waterdag plaats. Wereld Waterdag wordt over de hele wereld gevierd. De dag is opgericht in 1993 door de Verenigde Naties en vindt elk jaar op 22 maart plaats. Het doel van deze dag is het creëren van bewustwording over nationale en wereldwijde waterproblematiek. De Verenigde Naties omschrijven de dag als volgt: “A day to celebrate, a day to change, a day to prepare”. Als werkgever kunt u bijdragen aan het doel van deze dag en inspelen op de Wereld Waterdag. Dit kunt u onder andere doen door middel van het geven van passende relatiegeschenken. Daarom zetten wij voor u enkele spetterende en duurzame relatiegeschenken op een rij!

WaterflesjesDopper Drinkfles

Wat zijn nu geschiktere relatiegeschenken om te geven voor Wereld Waterdag dan waterflesjes? Bij Van Helden Relatiegeschenken hebben we allerlei soorten waterflesjes om te geven, zoals de populaire Dopper Original. Dit waterflesje is zeer handig in gebruik, doordat het een drinkfles én beker in één is. Daarnaast sluit het waterflesje naadloos aan bij de gedachtegang achter Wereld Waterdag. Dopper drinkflessen worden namelijk Cradle2Cradle geproduceerd; ze zijn klimaatneutraal. Ook draagt Dopper bij aan drinkwaterprojecten van Simavi. Dit is dus een absoluut Wereld Waterdag-proof relatiegeschenk!

Paraplu bedrukkenParaplu’s

Wellicht is dit een letterlijke opvatting als we het hebben Wereld Waterdag relatiegeschenken, maar paraplu’s zijn over het algemeen zeer gewaardeerde cadeaus. Wilt u de paraplu passend maken voor het thema of een personal touch geven? Laat dan de paraplu bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of het logo van Wereld Waterdag. Zo past het geschenk helemaal bij het thema en draagt u bij aan het verspreiden van deze bewuste dag!

Douche zandloperDouchezandloper

Helaas douchen we in Nederlands steeds langer. Tegenwoordig staan we gemiddeld 9 minuten onder de sproeier, waarbij ongeveer 52 liter water door het putje spoelt. Vergeleken met andere landen op de wereld doen we het niet slecht, maar het kan altijd beter. Dit is namelijk én beter voor het milieu én voor de portemonnee! Schenk uw relaties daarom de douche zandloper. Dit geschenk heeft namelijk een loper die 5 minuten duurt. Zo kunt u anderen motiveren om minder lang te douchen en daarmee water te besparen. Dit sluit helemaal aan bij de gedachtegang van Wereld Waterdag!

Bent u op zoek naar relatiegeschenken? Bekijk dan ons aanbod online. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op

 

Terug naar boven