In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Wereldhavendagen: hét grootste maritieme festival van Nederland

Het festival dat in 1978 is begonnen met een ééndaags evenement viert nu zijn 40e verjaardag met een groots feest. Tijdens het eerste weekend van september, 1 t/m 3 september 2017,  staat Rotterdam weer helemaal in het teken van de haven. Mensen vanuit het hele land reizen af naar Rotterdam voor het grootste jaarlijkse maritieme festival en er is voor ieder wat wils.

Een kijkje achter schermenFlesopener reddingsboei bedrukken

Tijdens de wereldhavendagen krijgt men de kans om meer te weten te komen over de Rotterdamse haven en de bedrijven in en om de haven. Bezoekers kunnen door middel van diverse excursies plekken ontdekken die anders nooit toegankelijk zijn. Als bedrijf is dit een perfecte kans om de bezoekers een blijvende herinnering mee te geven waardoor deze unieke ervaring hen lang bij blijft. Het volledige excursieprogramma en de tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar op wereldhavendagen.nl.

Haven en stad

In Rotterdam zijn haven en stad aan elkaar verbonden. Tijdens de wereldhavendagen ademt de hele stad een maritieme sfeer. Vanaf het centraal station tot het evenemententerrein is er van alles te doen. Van muziek en theater tot heerlijke hapjes en drankjes. Er is van alles te zien en te beleven.

Ook op de Maas en in het Rijnhavengebied zijn er adembenemende stunts, acties en vakmanschap te bewonderen. Maak op een unieke manier kennis met het dynamische leven op de havens. Vanaf de Erasmusbrug en de Wilhelminakade zijn deze acts het beste te bewonderen. Er zijn diverse tribunes geplaatst op verschillende locaties rondom de Maas en het Rijnhaven. Neem plaats op één van de tribunes en laat u overdonderen.

Zet ook alvast zaterdagavond in uw agenda. Op het water van de Nieuwe Maas staat een uniek schouwspel op u te wachten. Het wereldse evenement krijgt een heus avondprogramma waar muziek, licht, vuurwerk en (inter-)nationale artiesten de show stelen.

Drijvende sleutelhanger bedrukkenSla uw slag

De wereldhavendag is een onvergetelijk evenement voor iedere bezoeker. Voor de Rotterdamse ondernemer is dit dé kans om een groot publiek aan te spreken. Geef uw bezoekers en klanten een leuk extraatje mee waardoor zij deze dag nog lang zullen herinneren. Er zijn diverse weggevers die ingezet kunnen worden voor dit werelds evenement. Denk aan een unieke bedrukte flesopener bijvoorbeeld in de vorm een reddingsboei of het drijvende zeilschip sleutelhanger met logo.

Gaat u de bezoekers van de wereldhavendagen ook verrassen met een uniek relatiegeschenk? Bekijk het volledig assortiment relatiegeschenken of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven