• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Relatiegeschenken blog

Give aways voor Pasen

Het paasweekend (1 en 2 april) staat bijna voor de deur. Dit weekend staat voor veel gezinnen in het teken van een heerlijke paasbrunch met de hele familie. De glaasjes verse jus d’orange worden ingeschonken en de kleurrijke paaseieren worden op tafel gelegd. Er is niets leukers dan een bijdrage te leveren aan dit gezellig weekendje. Wij zetten speciaal voor u de drie leukste geschenken voor Pasen op een rijtje.

Kantoorartikelen

De zoektocht naar een origineel cadeau voor uw zakelijke relaties kan soms lastig zijn. Er zijn talloze leuke relatiegeschenken te vinden, maar u wilt ze natuurlijk ook iets praktisch meegeven. Een zakelijk geschenk dat zij vaak zullen gebruiken, waardoor ook de opdruk van uw logo en/of bedrijfsnaam veelvuldig in beeld komt. Wij helpen u met uw zoektocht en geven u een overzicht van 4 onmisbare kantoorartikelen die u kunt inzetten als zakelijk geschenk.

Marketingmiddelen 2.0

Think-outside-the-box, een levensmotto voor veel ondernemers en marketeers. Wanneer het gaat om de keuze van marketingmiddelen wordt er toch vaak in traditionele media gedacht. Maar wist u dat diverse relatiegeschenken multi-inzetbaar zijn en daardoor ook een bijzondere twist geven aan traditionele media. In dit artikel zetten wij 3 “innovatieve” relatiegeschenk marketingmiddelen op een rijtje.

Notitieboekjes bedrukken

Met een bedrukt notitieboekje kunt u een groot doelgroep bereiken. Jong en oud, man en vrouw, eigenlijk maakt iedereen er wel gebruik van. In een groot aanbod van notitieboekjes is het soms moeilijk het perfecte boekje uit te zoeken. Wij hebben een selectie gemaakt van vijf unieke notitieboekjes die u zullen inspireren.

Paraplu Reverse bedrukken

Begin dit jaar is onze collectie flink uitgebreid met meer dan 100 nieuwe relatiegeschenken. De nieuwe collectie zit boordevol unieke designs, trendy nieuwigheden en meer. De paraplu Reverse is hier één van. Maar deze trendy paraplu is niet zomaar een paraplu. De paraplu heeft unieke eigenschappen en een opvallend design. In dit blogartikel zullen wij alle ins en outs van deze nieuwkomer op een rijtje zetten.

Bedankje vrijwilligers

Op 9 en 10 maart organiseert het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland; NLdoet. Hiermee laat het Oranje Fonds zien hoe belangrijk actieve participatie van burgers is voor de samenleving. Buiten dit grootse evenement zijn er nog talloze mensen die zich dagelijks inzetten als vrijwilliger. Deze vrijwilligers zijn het kloppen hart van vele sociale initiatieven. Deze mensen verdienen een bedankje voor hun inzet en dat kan uiteraard met een leuk en persoonlijk geschenk. Welk geschenk? Wij helpen u graag kiezen met behulp van dit overzicht.

back to top