• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

Relatiegeschenken blog

Of het nu gaat om de start van een nieuwe samenwerking of de afsluiting van een succesvol project, er zijn genoeg gelegenheden om uw zakelijke relaties te bedanken.  De belangrijkste vraag blijft toch altijd: “wat gaat u uw relaties geven?” voor veel ondernemers is deze vraag moeilijk te beantwoorden, want waar moet u precies op letten. Wij geven u een aantal tips waarmee u gemakkelijk een origineel bedrijfsgeschenk kunt kiezen voor uw relaties.

Powerbank bedrukken

Of u nu thuis blijft of op vakantie gaat, er is één ding dat we allemaal gemeen hebben. Tijdens de zomer (of ieder ander moment in het jaar) willen we niet zonder lege batterij komen te zitten. De powerbank is hier de perfect oplossing voor. Met de powerbank kunt u op ieder moment de batterij van uw telefoon bijladen en kunt u weer los gaan met het maken van de mooiste vakantiefoto’s. Wij zetten speciaal voor u de vier beste powerbanks voor de zomer op een rijtje.

Koffer bedrukken

Reizen is helemaal hip. Er gaat geen dag voorbij of de social media tijdlijnen staan weer vol met prachtige bestemmingen en unieke locaties van over de hele wereld. In tijden van social media is het voor de reiziger steeds belangrijker om een originele uitstraling te hebben. Dit zie je vaak terug in paspoorthoesjes, trolleys etc. Deze items zijn het visitekaartje geworden van de reizigers. Wij geven u de laatste trends in één van deze items, namelijk koffers en trolleys.

Promotieartikelen

Door het brede aanbod in promotieartikelen zien veel ondernemers door het bomen het bos niet meer. Het perfecte promotiemiddel is afhankelijk van zoveel verschillende factoren. Toch zijn er altijd een aantal promotieartikelen die het altijd goed doen en een garantie zijn voor succes. Deze artikelen zetten wij voor u op een rijtje.

Gezonde lunch voor het werk

De lunch is één van de belangrijkste maaltijden op een dag. De lunch geeft u net dat beetje energie voor de rest van de middag. Daarom wordt er, als alternatief voor de nog steeds populaire boterham, veel vaker gezocht naar een gezonde en gevarieerde lunch. Wij geven u drie overheerlijke tips voor gezonde en vooral makkelijk te bereiden lunches om mee te nemen naar het werk.

Vierdaagse promotieartikelen

De vierdaagse staat weer voor de deur. Van 17 t/m 20 juli maken de wandelaars zich klaar om minimaal ruim 127 kilometer af te leggen. Het evenement trekt niet alleen vele lopers, maar ook veel toeschouwers. Een goed moment om als (lokale) ondernemer aan uw naamsbekendheid te werken. Met deze leuke en praktische promotieartikelen komt u al een heel eind.

back to top