In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Collegetassen: zowel bedrukt als onbedrukt als geschenk

Geen student kan zonder collegetassen. Gaan uw relaties binnenkort een opleiding volgen? Verras ze dan met een uniek en origineel geschenk. Laat collegetassen bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo en/of tekst. Een collegetas is een een geschenk die zij iedere dag zullen gebruiken. Dit betekent dat uw bedrukking altijd in beeld komt.

In ons assortiment vindt u diverse collegetassen. De Getbag collegetas is een stevige en luxe collegetas, maar u vindt er natuurlijk ook handige laptoptassen en schoudertassen. De documententassen hebben een professionele uitstraling en zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld presentaties. Wilt u wat hipper voor dag komen? Een katoenen tasje doet het bij een wat jongere doelgroep altijd goed.

Leuk als aanvullend geschenk bij een collegetas zijn bedrukte pennen, schrijfmappen en sleutelhangers die u aan uw collegetas kunt bevestigen. 

(10 artikelen gevonden)
Terug naar boven