In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Congres organiseren met leuke en handige promotionele artikelen

Een congres is een prima evenement om uw organisatie te profileren. Wees daarom goed voorbereid! In het assortiment vindt u een ruim assortiment bedrukte en onbedrukte artikelen aan geschikt voor congressen en seminars. Tijdens een congres of seminar is het belangrijk, duidelijke te maken wie u bent. Dit kunt u doen door middel van keycords of een badge houder. Om alle gegevens van uw collega’s en zakenrelaties geordend te bewaren bieden wij u diverse visitekaarthouders. Ook tijdens het congres is het belangrijk om op alles voorbereid te zijn, zo bieden wij u verschillende schrijfmappen en notitieboekjes voor het maken van aantekenen met uw bedrukte pen met logo.

Na afloop van het congres kunt u uw relaties een uniek cadeau schenken, waardoor ze het congress niet snel zullen vergeten. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde balpen, gegraveerd met de namen van uw relaties. Of schenk ze originele premiums, zoals sleutelhangers, USB sticks of stressfiguren. Uiteraard kunnen wij de geschenken voor u bedrukken met uw logo en/of tekst. 

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven