In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Dé Champion Bidon: voor echte winnaars

De Champion bidon wint
Fondsenwerving voor uw club of sportvereniging mag u gerust topsport noemen. Het rond krijgen van de begroting is al een fulltime baan en u heeft nog zoveel andere dingen te doen. Wij helpen u graag het einde van het seizoen te halen, zonder financiële kleerscheuren. Wij bieden u één van onze uniekste relatiegeschenken: dé Champion bidon.

Een eigen Champion bidon voor uw organisatie

De Champion bidon is een sportief relatiegeschenk die u geheel naar wens kan laten bedrukken met uw logo/embleem. De Bidon en dop zijn leverbaar in zeven kleuren. Mix & match de kleuren een maak zo de origineelste creaties, aansluitend bij de kleuren van uw club of vereniging.  De Champion bidon is een product van eigen bodem, 100% lekvrij en van professionele kwaliteit. Kies uit een Champion bidon van 500ml of kies voor de grotere variant van 750 ml. De keuze is aan u. 

Een aardig centje verdienen met de Champion bidon

Met de Champion bidons kunt u de kas aardig spekken. Bij aanschaf van 300 bidons betaalt u € 1,89 per stuk. Wanneer u ze voor € 3,50 per stuk verkoopt, vloeit er ruim vijfhonderd euro in de clubkas!

Terug naar boven