In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
maandag t/m vrijdag, 08:30 tot 17:00 uur

010 - 754 9260

Dopper personaliseren

Op zoek naar een trendy en duurzaam relatiegeschenk met opdruk? Kies uit een ruim assortiment te personaliseren Dopper drinkflessen. Je kunt een Dopper met naam bedrukken, van logo voorzien of zelfs een Dopper met foto bestellen. Welke topper Dopper laat jij bedrukken?

Doe relaties een duurzame gepersonaliseerde Dopper cadeau

De Dopper is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De duurzame drinkfles met minimalistisch design is ontworpen als vervanging voor single-use plastic flesjes. Des te interessanter om bedrukte Dopper drinkflessen in te zetten als promotiemateriaal of relatiegeschenk. Een gepersonaliseerde Dopper is modern, praktisch en duurzaam. Een Dopper met naam bedrukken als relatiegeschenk is een milieubewust statement. Daarnaast zorgt jouw naam op een Dopper fles ervoor dat jouw merk constant in de spotlight staat.

Wist je dat het ook mogelijk is om doppers in kleine oplage te bedrukken?

Kies uit een breed assortiment te personaliseren Dopper flessen

Bij van Helden kun je de traditionele Dopper met naam bedrukken, waarbij je tussen verschillende kleuren kunt kiezen. De te personaliseren Dopper drinkflessen zijn daarnaast ook in diverse kleuren te bedrukken. Zo heb je een gepersonaliseerde Dopper in de huiskleuren van jouw merk en bedrukt volgens jouw branding richtlijnen. Naast de standaard drinkfles kun je ook geïsoleerde Doppers personaliseren, deze te bedrukken drinkwaren houden dranken warm of juist koel. En wat dacht je van een stoere stalen Dopper fles met naam of een luxueuze glazen Dopper met tekst?

Wil jij jouw Dopper fles met naam of met foto?

Afhankelijk van je doel zijn Dopper flessen op verschillende manieren te personaliseren. De thermos Dopper flessen uit de Black & White collectie zijn te bedrukken in één drukkleur, alle andere Dopper flessen kunnen in fullcolour bedrukt worden. Een Dopper met foto in fullcolour is een mooi relatiegeschenk voor zowel zakelijke contacten als aandenken aan een speciale gelegenheid. Laat bijvoorbeeld een foto op een Dopper fles zetten als herinnering aan een vijftigste verjaardag of een bruiloft. Net als andere bedrukte relatiegeschenken kun je de Dopper uiteraard ook met naam bedrukken of een Dopper met tekst bestellen.

Haal jouw gepersonaliseerde Dopper snel in huis

Wil jij een Dopper personaliseren en weggeven als relatiegeschenk aan belangrijke contacten? Of wil je de Dopper met naam bedrukken en uitdelen tijdens evenementen om meer leads binnen te krijgen? Je bestelt een Dopper met naam of foto eenvoudig online. Tijdens de bestelling geef je aan welke kleur Dopper fles met naam je wilt bedrukken, in welke drukkleuren en hoeveel gepersonaliseerde Dopper flessen je wilt. Na afronding van het bestelproces ontvang je eerst een digitale proefdruk van jouw gepersonaliseerde Dopper. Pas na goedkeuring gaan wij de Dopper met naam bedrukken.

Wil je een Dopper personaliseren en heb je vragen over de mogelijkheden, het drukproces of ontvang je graag een offerte op maat? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Terug naar boven