In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Dress Red Day bedrijfskleding

Dress Red Day is een dag die in het leven is geroepen door de Nederlandse Hartstichting. Het idee is ooit ontstaan in Amerika en is later overgewaaid naar Nederland. Op deze dag staat centraal dat naast mannen ook vrouwen last kunnen krijgen van hart- en vaatziekten. Door hier aandacht aan te besteden hopen ze dat er meer onderzoek kan worden gedaan naar het verschil tussen mannen en vrouwen met deze hart- en vaatziekten. 

Ieder jaar op 29 september is het wereld hart dag en vindt ook Dress Red Day plaats. Er wordt dan opgeroepen om die dag rood te dragen. Wilt u al uw werknemers in het rood uitrusten voor deze speciale dag? Dat kan! Onderstaand een greep uit ons promotietextiel. Rust uw hele bedrijf, school of vereniging uit met een rood shirt of ander rood item. Bovendien kunt u al het promotietextiel ook laten bedrukken. Kies voor een tekst die past bij Dress Red Day of uw bedrijfslogo. Bekijk onze overige textiel categorieën voor nog meer (rode) promotie- en bedrijfskleding. 

Terug naar boven