Dopper accessoires

Op zoek naar nét dat beetje extra? Maak je Dopper nog topper! Combineer de bekende Dopper drinkfles met superhandige accessoires, zoals de Dopper carrier of de Dopper sport dop. Zo maak je van de standaard Dopper fles nu een nog persoonlijker relatiegeschenk.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Dopper van vorig jaar in een nieuw jasje met leuke accessoires

Heb je collega’s of zakenrelaties de vorige keer bedrukte Dopper drinkflessen cadeau gedaan? Dit jaar komt hier een handig extraatje bij: een Dopper accessoire. De vernuftige toevoegingen maken de drinkfles nog praktischer dan deze al was. Dopper accessoires zijn te bestellen in diverse kleuren, zodat je deze kunt laten aansluiten op de reeds weggegeven duurzame relatiegeschenken met logo en de branding van jouw bedrijf. Naast het feit dat de Dopper accessoires een ware toevoeging zijn voor de reeds populaire drinkfles zijn deze te gebruiken voor alle beschikbare modellen.

Altijd binnen handbereik met de Dopper carrier

Als merk is Dopper vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid. Zowel de fles als de Dopper accessoires zijn tevens ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd. Dit geldt zeker voor de Dopper carrier. Deze Dopper accessoire past perfect om de flessenhals. Dankzij de handige karabijnhaak aan de Dopper carrier kunnen relaties de drinkfles aan een rugzak, riem of jas vastmaken. Ideaal voor relaties die vaak op pad gaan. Voor de sporters binnen je netwerk combineer je de Dopper drinkfles carrier met de praktische Dopper sport dop. Zowel de Dopper carrier als de Dopper sport dop zijn niet te bedrukken met logo. Als je op zoek bent naar bedrukbare drinkflessen kun je Dopper flessen personaliseren of andere drinkwaren bedrukken.

De ultieme sport dop voor Dopper

Ook voor de sporters onder ons heeft Dopper een mooi ontwerp. De Dopper sport dop is een flexibele dop met drinktuit, precies zoals energiedrankflessen vaak hebben. De Dopper sport dop is gemakkelijk uit de klappen waardoor relaties in één beweging een slok kunnen nemen en de fles weer kunnen afsluiten. Lekvrij en van meegevend materiaal gemaakt, samen met een duurzame drinkfles is de Dopper sport dop een ware topper binnen de bedrukte relatiegeschenken. De Dopper sport cap is verkrijgbaar in diverse kleuren en is multi-inzetbaar. Voor welke Dopper drinkfles wil jij een Dopper sport dop?

Dopper accessoires bestellen

De Dopper carrier en Dopper sport cap zijn eenvoudig online te bestellen. Wil jij Dopper accessoires bedrukken? De Dopper gift boxen passen precies om een Dopper drinkfles en zijn te bedrukken met jouw logo, een pakkende boodschap of zelfs een foto. Wil je weten hoe de bedrukte Dopper accessoires eruit komen te zien? Geef jouw wensen door tijdens de bestelling en we sturen je een digitale proefdruk. Zo kun je altijd nog wijzigingen aanbrengen.

Wil jij meer informatie over de diverse Dopper accessoires zoals de Dopper carrier, de Dopper sport dop en de gift verpakkingen? Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.