Glazen bedrukken

Laat je glazen bij Van Helden bedrukken voor een glashelder resultaat! Of je nu op zoek bent naar bedrukte bierglazen voor in je horecaonderneming of voor luxe bedrukte wijnglazen als relatiegeschenk: bij ons vind je altijd een glas dat bij je past. Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment en laat het glas door ons voorzien van je bedrijfslogo en/of tekst.

Sorteer op

1 product

Drinkglas Mason Jar [480 ml]
Vanaf
€ 2,28
  • De trend van het moment

Verras relaties met bedrukte glazen

Wil jij jouw relaties eens echt verrassen met een origineel relatiegeschenk? Geef dan bedrukte glazen cadeau voor een glashelder resultaat! Bekijk ons ruime assortiment glazen en laat ze bedrukken met je bedrijfslogo en/of tekst. Van chique champagneglazen met opdruk tot moderne bedrukte glazen voor smoothies. Bij Van Helden kun je allerlei soorten glazen bedrukken zodat je ervoor zorgt dat je merk overal gezien wordt, zelfs als mensen een avond te diep in het glaasje kijken!

Glazen bedrukken voor in je horecagelegenheid

Ben je trotse eigenaar van een bar of restaurant? Laat glazen bedrukken met je naam en je logo zodat je hele zaak in het teken staat van branding. Niet alleen zorgen bedrukte glazen ervoor dat klanten je bedrijf minder snel vergeten, glazen met bedrukking geven ook een professionele uitstraling. Daarnaast kun je glazen bedrukken zoals jij dat wilt. Ga voor glazen met logo of laat glazen bedrukken met een quote of slimme slogan die precies aansluit bij wat jij naar jouw klanten wilt communiceren. Heb je een koffietentje? Laat dan glazen bedrukken voor latte macchiato met een grappige ochtendgroet, of serveer de verse jus d’orange in een bedrukt glas.

Een glas met bedrukking voor iedere beursbezoeker

Presenteer jij jouw business vaak op horecabeurzen en culinaire evenementen? Ben je een wijnhandelaar of verzorg je aperitief voor uitjes? Laat glazen bedrukken zodat je aan iedere bezoeker een gepersonaliseerd glas kunt meegeven. Thuis zullen ze maar al te graag uit de mooie glazen met bedrukking drinken, waarna ook kennissen en vrienden jouw merknaam voorbij zien komen. De te bedrukken glazen staan immers de hele avond op tafel, dus wie ziet jouw branding over het hoofd?

Laat glazen bedrukken voor heldere resultaten

Bedrukte glazen zijn luxe geschenken om weg te geven aan he relaties. Je kunt glazen met tekst en/of logo weggeven als blijk van waardering, maar u kunt ze ook inzetten als prijs bij prijsvragen en win-acties. Je relaties zullen verrast zijn door de bedrukte glazen. Bovendien zullen zij de gepersonaliseerde glazen dagelijks gebruiken, waardoor jouw logo regelmatig in beeld komt. Je kunt de glazen naar wens personaliseren; laat de glazen bijvoorbeeld bedrukken met je bedrijfslogo om je naamsbekendheid te vergroten of geef een drinkglas bedrukt met leuke tekst cadeau en creëer engagement met je relaties. 

Een theeglas met tekst voor een goede start van de dag

Glazen relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten. Hierdoor kun je op ieder moment en iedere gelegenheid een gepersonaliseerd glas cadeau doen. Verras je relaties en medewerkers bijvoorbeeld met een origineel theeglas bedrukt met jouw logo en/of leuke tekst. De bedrukte theeglazen, mokken met opdruk, en kopjes en schotels met bedrukking, zijn altijd leuke bedrukte drinkwaar geschenken om de ochtend mee te beginnen. Laat het theeglas bedrukken in je huisstijlkleuren en zorg hiermee voor een professionele uitstraling. Hiermee heb je een origineel relatiegeschenk in handen voor elke relatie.

Vier speciale gelegenheden met gepersonaliseerde wijnglazen

Ook voor unieke gelegenheden, zoals een jubileum of eindejaarsviering, zijn glazen bedankjes niet weg te denken. Laat een wijnglas bedrukken met een unieke felicitatie. Je relaties zullen versteld staan van de wijnglazen met tekst. Je kunt ook het wijnglas personaliseren met je logo voor een blijvende herinnering aan je organisatie en samenwerking. Ben je juist op zoek naar iets origineels en extra feestelijks? Dan kun je ook champagneglazen bedrukken. Met de gepersonaliseerde champagneglazen in combinatie met een heerlijke fles champagne zal jij jouw relaties zeker verrassen. Ook zijn de gepersonaliseerde wijnglazen uitstekend te combineren met bedrukte wijnsets

Vrijdagmiddag? Verras uw relaties met een bierglas met naam en logo

Aan de reeks glazen geschenken mogen de bedrukte bierglazen uiteraard niet ontbreken. Een gepersonaliseerd bierglas is op vele manieren inzetbaar. Je kunt het bierglas met tekst en/of logo inzetten voor eigen gebruik in uw organisatie, bijvoorbeeld tijdens een vrijdagmiddagborrel. Maar u kunt ook de bierglazen laten bedrukken met jouw logo en weggeven of gebruiken tijdens een leuk evenement bij een café of restaurant.

Bereik jouw doelgroep met bedrukte glazen

Wanneer je investeert in promotieglazen wil je natuurlijk het onderste uit de kan halen. Bedenk daarom goed wie je doelgroep is en waar deze zich bevindt wanneer je glazen bedrukt om weg te geven. Zijn het studenten? Wederom komt het bierglas met bedrukking om de hoek kijken. Glazen personaliseren en weggeven is niet alleen relevant wanneer jouw organisatie in de horecabranche zit. Ben je een reisorganisatie? Laat dan een Bavaria glas bedrukken in de periode voorafgaand aan de bierfeesten om meer boekingen binnen te krijgen. Bezorgt jouw business kant-en-klare smoothie pakketten aan huis? Geef een smoothie glas met bedrukking cadeau bij nieuwe inschrijvingen.

Bestel snel jouw bedrukte glazen om relaties mee te verblijden

Bij Van Helden kan je heel eenvoudig uw glazen met opdruk bestellen. Tijdens je (online) bestelling kun je ons precies aangeven wat het gewenste aantal is en wat jouw bedrukkingswensen zijn. Wil je glazen bedrukken in kleine oplage? Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij staan voor je klaar met een persoonlijk advies op maat.