Eco-look

Relatiegeschenken met een eco-look hebben een duurzame uitstraling. Deze natuurlijk ogende relatiegeschenken zijn ideaal om in te zetten als promotionele weggever op een beurs, open dag of seminar. Zo heb je ook voor de massa een duurzaam geschenk in handen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom kiezen voor eco-look?

Relatiegeschenken met een eco-look bestaan voor een groot deel van natuurlijke grondstoffen, zoals karton, papier en kurk. Doordat het materiaal van deze relatiegeschenken afwisselt van natuurlijke materialen in combinatie met industriële materialen krijgen deze geschenken een unieke uitstraling. Bovendien zijn deze relatiegeschenken relatief goedkoper dan 100% ecologische relatiegeschenken. Zo kunnen ook kleinere ondernemingen toch kiezen voor een natuurlijk en duurzaam alternatief.

Een duurzame uitstraling voor iedereen

Het aanbod eco-look relatiegeschenken is zeer divers. In het ruime aanbod vind je verschillende kantoorartikelen, tassen, drinkflessen en nog veel meer. De eco-look relatiegeschenken zijn niet alleen trendy, maar ook voordelig geprijsd. Hierdoor zijn de eco-look geschenken perfect om in te zetten voor de massa. Deel de geschenken bijvoorbeeld uit op een beurs, open dag of tijdens een ludieke actie in een drukbezochte winkelstraat. Hiermee zet je niet alleen je eigen bedrijf op de kaart, maar laat je ook direct een duurzame indruk achter.

Laat jouw eco-look geschenken bedrukken

Alle eco-look relatiegeschenken zijn te bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst, waardoor het een waar verlengstuk wordt van jouw merk. Met de bedrukte eco relatiegeschenken laat je zien waar jij voor staat, namelijk een duurzame wereld. Daarnaast zijn het perfecte middelen om je naamsbekendheid mee te verhogen. Je kan de eco-look relatiegeschenken laten bedrukken in full-colour of je eigen PMS kleuren. Daarnaast is ook gravering mogelijk op een select aanbod van de eco-look artikelen.

Bestel jouw relatiegeschenken eenvoudig online

Via de webshop kan jij binnen enkele stappen jouw eco-look relatiegeschenken bestellen. Geef op je eigen gemak al jouw wensen door. Denk aan het gewenste aantal, opdruk etc. Wanneer wij je bestelling hebben ontvangen gaan onze experts in de studio aan de slag met een digitale drukproef. Op dit document kan je precies zien hoe het eco-look relatiegeschenk met opdruk eruit komt te zien. Wij overleggen graag met je of de drukproef aan jouw wensen voldoet. Pas wanneer je 100% tevreden bent zullen wij het drukproces starten. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.