0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Duurzame relatiegeschenken voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is tegenwoordig één van de meest populaire termen en de aandacht ervoor groeit snel. MVO, groene producten, ecologische producten en milieubewust zijn: het zijn allemaal termen die voor veel bedrijven aan de orde van de dag zijn. Rekening houden met onze aarde en het milieu is een erg goede zaak. Wilt u als bedrijf goodwill kweken? U kunt maatschappelijk verantwoord ondernemen door duurzame relatiegeschenken aan te schaffen voor uw relaties. 

Bij Van Helden Relatiegeschenken vinden we dat het milieu van groot belang is. Daarom hebben we een zeer uitgebreid assortiment aan duurzame artikelen. Geef uw relaties bijvoorbeeld notitieboekjes van milieuvriendelijk karton of pennen van ecologisch materiaal cadeau. U creëert naamsbekendheid en werkt tegelijkertijd aan uw imago en goodwill!

Uitgebreid assortiment

Naast ecologische notitieboekjes en milieuvriendelijk geproduceerde pennen is er nog veel meer te vinden in ons uitgebreide assortiment duurzame relatiegeschenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan katoenen tasjes, een opvouwbaar vogelhuisje – leuk voor jong én oud – en opladers en zaklampen op zonne-energie. De artikelen op zonne-energie zijn origineel, vereisen geen aanschaf van batterijen en zijn geheel milieuvriendelijk. Wat uw branche ook is, voor iedere doelgroep vindt u gegarandeerd het ideale relatiegeschenk.

Ecologisch bedrukken

Uiteraard kunt u ook onze collectie ecologische producten laten bedrukken met uw eigen bedrijfsnaam, logo of slogan. Op die manier slaat u meerdere vliegen in één klap. U creëert gegarandeerd goodwill met producten die geproduceerd worden op een manier die het milieu spaart, u verbetert connecties met uw relaties door het geven van originele geschenken en u maakt subtiel reclame voor uw bedrijf door het bedrukken van de items. Op deze manier weet niet alleen de ontvanger van het geschenk waar u voor staat, maar iedereen: relaties onderhouden op een originele, milieuvriendelijke manier.

Persoonlijk advies nodig?

Neem snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment en vind het relatiegeschenk dat perfect bij u past. Van Helden Relatiegeschenken is uw partner tijdens het selecteren en bedrukken van relatiegeschenken, die uw imago gegarandeerd een positieve boost geven. U kunt eenvoudig zoeken op prijs, naam of producten die het meest verkocht of best beoordeeld zijn. Er is voor ieder wat wils, dus u vindt vast en zeker wat u zoekt!

Heeft u toch nog vragen of kunt u advies van onze geschenkspecialisten gebruiken? Schroom dan niet om contact op te nemen via ons contactformulier of bel naar 0344 - 640 200. Wij helpen u graag

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven