Tony’s Chocolonely Relatiegeschenken

Ga voor een verantwoord en lekker geschenk. Verras je relaties met heerlijke Tony’s Chocolonely chocoladegeschenken en zet je direct in voor een betere wereld. Samen met Tony’s Chocolonely gaan wij voor 100% slaafvrije chocolade. Doe ook mee en laat je verrassen door ons Tony’s Chocolonely assortiment.

Samen met Tony’s Chocolonely voor 100% slaafvrije chocolade

Een chocoladegeschenk is altijd een goed idee, want wie houdt er nou niet van deze heerlijke zoetigheid? Maar helaas ziet niet iedereen wat er achter de schermen gebeurt bij het produceren van chocolade. Tony’s Chocolonely zet de gehele chocoladeketen in de kijker. Wist jij bijvoorbeeld dat ruim 60% van alle cacao in Ghana en Ivoorkust geproduceerd wordt en dat deze boeren slechts 78 eurocent gemiddeld per dag verdienen? Dat is veel te weinig om een gezin mee te onderhouden. Dit is slechts een klein voorbeeld van de moderne slavernij in de huidige wereld. Uit een recent onderzoek blijkt zelfs dat minstens 30.000 mensen slachtoffer zijn van moderne slavernij, waarbij volwassenen en kinderen soms gedwongen worden om cacao te verbouwen zonder dat ze daarvoor betaald krijgen. Dit kan niet! En Tony’s Chocolonely zet zich daar hard voor in.

Waarom een Tony’s Chocolonely chocoladereep cadeau geven?

De Tony’s Chocolonely chocoladerepen zijn al een goed idee, alleen al om de heerlijke smaken. Maar de meest belangrijke keuze zit ‘m in de boodschap van de repen. Alleen al om Tony’s Chocolonely te steunen in hun missie is het een goede keuze om te kiezen voor deze chocoladerepen. Met de chocoladerepen probeert Tony’s Chocolonely iedereen bewust te maken van de ongelijke verdeling in de keten en de moderne slavernij. Door zelf het goede voorbeeld te geven, hopen zij dat andere chocolademerken zullen volgen.

Naast een eerlijke verdeling in de keten, zet Tony’s Chocolonely zich ook in voor een langdurige samenwerking met de cacaoboeren. Zo geven zij trainingen en werken zij met vijf samenwerkingsprincipes om dit zo goed mogelijk in te richten.

Verantwoord ondernemen met merken met een boodschap

De keuze voor een Tony’s Chocolonely gift is zeer divers. Naast de heerlijke repen, kun je ook kiezen voor boxen van Tony’s Chocolonely  voor door de brievenbus en heerlijke seizoenschocolade. Denk bijvoorbeeld aan een unieke Tony’s Chocolonely kerstreep of de overheerlijke Tony’s Chocolonely paaseieren. Wij hebben altijd een passend aanbod, waarmee jij je doelgroep kunt verrassen en uiteraard de boodschap kunt overbrengen. Tony’s Chocolonely is net als andere merken met een boodschap, zoals Dopper en Correctbook, perfect om te laten zien waar jij als ondernemer voor staat. Doe ook mee en zet je in voor een beter wereld!