In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Exclusieve pennen bedrukken - Pennen van topmerken

Voor een origineel en luxe geschenk voor al uw relaties hoeft u niet ver te zoeken. Eén van de meest praktische producten met een exclusieve uitstraling zijn luxe pennen. Uw relaties zullen een luxe pen met een persoonlijke touch zeker waarderen. Wij kunnen de luxe pennen graveren, etsen of bedrukken met uw logo en/of tekst. Zo heeft u altijd een origineel en exclusief cadeau in handen voor al uw relaties.

Exclusieve pennen en pennensets

In het assortiment vindt u vele luxe pennen welke u kunt voorzien van uw persoonlijke bedrukking. Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment van topmerken zoals Parker, Charles Dickens en Waterman. Naast deze luxe pennen van deze topmerken bieden wij u ook luxe pennensets. De pennensets bestaan over het algemeen uit een luxe pen en een rollerbal, vulpotlood of vulpen. Deze originele schrijfsets worden geleverd in een luxe geschenkcassette.

Terug naar boven