In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Exclusieve relatiegeschenken bedrukt met uw logo en tekst

Voor exclusieve relatiegeschenken geheel afgestemd op uw wensen bent u hier aan het juiste adres. U vindt hier een groot assortiment exclusieve pennensets van grote merken als Parker en Charles Dickens. Daarnaast bieden wij u ook luxe schrijfmappen en andere exclusieve klassiekers, zoals paraplu's, documententassen en wijnsets. U kunt altijd kiezen voor een geschenk dat bij u en uw relatie past zoals een groen relatiegeschenk. Uiteraard kunnen wij de relatiegeschenken bedrukken met uw logo en/of tekst. Hiermee heeft u altijd een origineel en exclusief geschenk in handen en profiteert u van tastbaar bereik.

Luxe relatiegeschenk voor collega's

Laat uw collega's zien hoeveel u hun inzet waardeert en verras ze met een exclusief geschenk. Luxe pennen of andere kantoorbenodigdheden zoals USB sticks en notitieboekjes doen het ook zeker goed als relatiegeschenk. Uw collega's zullen dit persoonlijke en exclusieve geschenk zeker waarderen. Heeft u een specifieke wens, neemt u dan contact met ons op, wij adviseren u graag. 

Terug naar boven