In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Fiets artikelen bedrukt met uw logo en tekst

Lekker fietsen in uw vrije tijd of als u sport. Wie doet het tegenwoordig niet? Wat is er daarom leuker dan het geven van een fiets geschenk aan uw gewaardeerde collega's of zakenrelaties? Wij bieden u een ruim assortiment fiets artikelen. Voor de mooi-weer-fietsers hebben wij artikelen die niet vergeten mogen worden. Zoals de zonnebril, de bidon en de fietskoeltas. Zo kunt u op een sportieve manier genieten van het lekkere weer. Daarnaast bieden wij u picknicktassen om ervoor te zorgen dat u heerlijk kunt lunchen. 

Veilig fietsen met relatiegeschenken

Om goed beschermt in de regen te fietsen bieden wij u diverse jassen aan en de altijd makkelijke poncho aan. De Drycycle van Senz° is een handige hulpmiddel dat fietsen in de regen makkelijk maakt. Daarnaast bieden wij ook diverse veiligheidsartikelen voor op de fiets, zoals compacte EHBO sets en fietslampen. Uiteraard kunnen wij de fietsartikelen bedrukken met uw logo en/of tekst.

(15 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven