0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200
Geen Verrassingen Van Helden

Van Helden Relatiegeschenken: Word er bekend mee

Bij Van Helden komt u niet voor verrassingen te staan. Wij bieden u de laagste prijsgarantie, vrijblijvend advies en zekerheid vooraf. Niet alleen kunt u een gratis sample* en een vrijblijvende offerte aanvragen, u kunt nu ook geheel vrijblijvend een gratis digitale drukproef aanvragen!

rood vinkjeLaagste prijsgarantie

Ziet u een identiek relatiegeschenk elders voor een lagere prijs? Één telefoontje naar onze klantenservice en wij passen de prijs direct aan. Zo loopt u nooit het risico dat u te veel betaalt!

rood vinkjeMeer dan 4.000 beoordelingen

Bekijk direct de ruim 5.500 meningen van onze klanten. Zo weet u precies wat de ervaringen van onze klanten zijn.

rood vinkjeGratis drukproef vooraf

U kunt nu geheel vrijblijvend een gratis digitale drukproef aanvragen van een artikel. Met een digitale drukproef kunt u vooraf testen hoe uw logo of andere opdruk eruit komt te zien op verschillende relatiegeschenken. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur (tijdens werkdagen) uw digitale drukproef als pdf-bestand per e-mail.

rood vinkjeCertificering

Onze relatiegeschenken voldoen aan de Europese wet- en regelgeving en zijn voorzien van een officieel certificaat. Ook werkt Van Helden conform ISO 26000.

rood vinkjeTrack & Trace service

Nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten ontvangt u hierover bericht per e-mail. Via een link in deze ‘Track & Trace’ e-mail ziet u waar uw bestelling zich bevindt en wanneer deze afgeleverd wordt.

rood vinkjeVrijblijvend advies

Bij Van Helden geven wij u graag een vrijblijvend advies op maat. Neem direct contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze showrooms.

rood vinkjeOfferte op maat

U kunt direct online een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen en u voorzien van een offerte op maat.

rood vinkjeGratis sample*

Wij sturen u gratis een sample tot een goederenbedrag van € 5,-. De aanvragen met een goederenbedrag hoger dan € 5,- kunnen in overleg gecrediteerd worden wanneer wij uw bestelling mogen ontvangen. Alleen textiel artikelen worden altijd doorberekend en kunnen niet retour gestuurd worden. *Meer informatie

rood vinkjeLogo opmaak service

Voldoet uw logo niet aan de richtlijnen voor aanleveren? Geen probleem. Wij maken uw logo gratis na.

rood vinkjeGeen onverwachte kosten

Bij Van Helden hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Bij bedrukte orders is de verzending gratis en hoeft u geen behandelings-kosten te betalen.

Terug naar boven