Gereedschap & Lampen bedrukken

Lampen bedrukken voor tastbaar bereik

Heeft u in ons assortiment met lampen al wat moois gevonden voor uw medewerkers en relaties? Ledlampen zijn tegenwoordig erg populair. En wat dacht u van een handige zaklamp of speciaal voor de avontuurlijke relaties een hoofdlamp? En gaat er een lampje bij u branden voor een originele, persoonlijke boodschap? Laat deze dan drukken op het geschenk. Bestel ze dan vandaag nog en zorg voor een blijvende herinnering.

Gereedschappen voor al uw relaties

Niet alleen klussers kunt u verrassen met gereedschap. U maakt hier iedereen blij mee. Voor de kleine én voor de grote klussen, in en rondom het huis. In het assortiment vindt u diverse handige werktools om te laten bedrukken. Denk hierbij aan (zak) messen, tangen, rolmaten en meer. Neem ook eens een kijkje bij ‘Diverse’. Hier vindt u o.a. autogereedschap en garage gereedschap.

Lampen en gereedschappen voor promotioneel succes

Laat al uw relaties een concertlampje opsteken met daarop uw naam, of laat alle kinderen veilig over straat gaan met een set van 2 fietslampjes. Of verras relaties met het Victorinox 9-delig economymes en laat er een persoonlijke boodschap op drukken. De mogelijkheden zijn oneindig om ervoor te zorgen dat het een promotioneel succes wordt. Laat u inspireren en kom het een keer met eigen ogen zien in één van onze showrooms. Wij helpen u graag.