IJskrabbers bedrukken

Voorkom dat jouw medewerkers te laat komen na een nachtje vriezen. Laat ijskrabbers bedrukken en deel deze uit binnen je bedrijf en versterk medewerkersloyaliteit voor een ijs-er-sterke bedrijfscultuur. Uiteraard zijn ijskrabbers met logo ook een ideaal relatiegeschenk voor jouw zakenrelaties en particuliere klanten. Help je relaties en je bedrijf de winter door.

Sorteer op

1 product

IJskrabber met fleecehandschoen
Vanaf
€ 1,70
(1)
  • Polyester handschoen

IJskrabbers bedrukken met logo? Het kan allemaal

Een ijskrabber is één van de populairste geschenken om weg te geven aan uw relaties. Het veelgebruikte artikel kan op ieder moment in het najaar weggegeven worden. Naast de bedrukte trui, de muts met opdruk en bedrukbare sjaals is dit een populair promotieartikel om weg te geven in de winter. Zo is het een belangrijke weggever voor garages, maar ook voor winkelketens. U kunt de relatiegeschenken ijskrabber eenvoudig bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Daarnaast bieden de ijskrabbers ook voldoende ruimte om bijvoorbeeld uw contactgegevens op te laten drukken. Ideaal wanneer u meer klanten naar uw winkel of organisatie wilt trekken.

Word direct herkend dankzij de ijskrabber relatiegeschenk

De ijskrabber is een praktisch geschenk voor in de winter. Als uw relaties ’s ochtends de deur uit moeten en de ruiten zijn bevroren, dan zit er niets anders op dan krabben. Schenk uw relaties daarom de juiste tools, zodat zij snel de weg op kunnen. De ijskrabber relatiegeschenk is hier uitermate geschikt voor. Bovendien zorgt de bedrukking voor een blijvende herinnering. Ook zult u dankzij het regelmatig gebruik van de bedrukte ijskrabber beter worden herkend. Ideaal wanneer u wilt werken aan uw naamsbekendheid. Wilt u er zeker van zijn dat u relaties u niet snel zullen vergeten? Geef dan een bedrukte ijskrabber met andere bedrukbare veiligheidsartikelen cadeau!

Bedrukte ijskrabbers met licht of handschoen?

In het assortiment vindt u verschillende ijskrabbers met elk een unieke eigenschap. Zo zal de één perfect zijn als promotionele weggever terwijl de ander het net wat beter doet als origineel relatiegeschenk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een compacte driehoek ijskrabber, maar kunt uw ook kiezen voor een ijskrabber met handschoen. Deze is zeer praktisch en zorgt ervoor dat uw handen warm blijven tijdens het krabben. Bij ons kunt u trouwens ook terecht om handschoenen te bedrukken. Daarnaast bieden wij u