EHBO sets bedrukken

Wil jij de redder in nood zijn voor jouw relaties? Laat EHBO sets bedrukken met jouw branding en zorg ervoor dat als puntje bij paaltje komt, jouw bedrijf de reddende engel is. Een bedrukte EHBO set is een subtiel gebaar met grote consequenties, al helemaal voor jouw omzet dit jaar.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

EHBO set kopen als relatiegeschenk

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Hoe voorzichtig men ook is, af en toe gaat het toch mis. Een krasje, snee, wondje of schaafwond: pijnlijk én vervelend, zeker wanneer er niks voorhanden is om de blessure te verzorgen. Daarom is het altijd handig om een EHBO set bij te hebben. Want u weet nooit wanneer u een pleister of gaasje nodig heeft – voor u zelf, of voor iemand anders die hulp nodig heeft! Net als onze andere geschenken, zoals opvouwbare tasjes en bedrukte pennen, kunt u de EHBO setjes perfect weggeven als relatiegeschenk. Door een setje weg te geven als relatiegeschenk, toont u bovendien aan betrokken te zijn en te geven om de gezondheid van de ontvanger. Een EHBO kit met opdruk is dus uitstekend promotiemateriaal voor uw bedrijf.

Altijd eerste hulp onderweg of op reis

Het is eigenlijk een onmisbaar item voor in de auto of op reis: door standaard een EHBO setje mee te nemen hoeft u nooit meer te denken aan pleisters, alcoholdoekjes en andere verzorgingsmiddelen. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie gaan! Mocht er iets gebeuren, dan weet u namelijk dat eerste hulp kan verlenen met de inhoud van de set. Zo kunt u het bloeden stelpen met een pleister of kompres, of een wondje ontsmetten met een alcoholdoekje om een infectie te voorkomen. Bij kinderen kan een pleister op een pijnlijke plek ook wonderen doen!

EHBO Sets voor in de auto bedrukken

Wellicht de handigste plek om een EHBO kit te bewaren is in de auto. Veel mensen hebben dan ook standaard een set in de auto liggen. Natuurlijk raakt deze, wanneer de kit vaker gebruikt wordt, steeds verder op. Het kan dus nooit kwaad om een extra EHBO setje te hebben! Laat uw logo bedrukken en komt vaak onder de aandacht van de ontvanger – telkens wanneer hij of zijn in de auto stapt heeft u kans dat de set onder de aandacht komt. Zo blijft men langer aan uw gift en aan uw organisatie denken. Tip: combineer EHBO sets met andere handige artikelen voor in de auto zoals reflecterende veiligheidsvesten.