In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Geschenken voor de winter: Schitterend assortiment winterse geschenken

Het is winter! Niet altijd op dezelfde locatie, soms zelfs ver van huis. We maken ons op voor de wintersportvakantie. Geef uw gewaardeerde collega of zakenrelatie een winters geschenk mee. Wat is er leuker dan het schenken van een winterscadeau bedrukt met uw logo en/of tekst. Schenk uw relaties praktische geschenken zoals ijskrabbers, skipashouders, lippenbalsem en thermosbekers. Of verras ze met een luxe geschenk om de koude winterdagen door te komen, zoals de een complete wijnset.


Daarnaast bieden wij u een breed assoritment textiel om uw relaties lekker warm te houden. In het assortiment vindt u diverse mutsen, sjaals, truien en bodywarmers. En om wat gezelligheid te creëren in deze koude/donkere dagen bieden wij diverse spellenkaarsen en andere verlichting aan.

Om ervoor te zorgen dat de tassen voor de wintersport goed gepakt zijn hebben wij een aantal artikelen geselecteerd die altijd handig zijn om mee te nemen. Zoals een EHBO-set, powerbanks en diverse bagageartikelen.

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven