In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Goedkoop handdoeken bedrukken

Laat snel en goedkoop handdoeken bedrukken met jouw eigen logo en/of tekst en ga voor een groot bereik. Verras je doelgroep met dit unieke geschenk en vergroot tegelijkertijd je naamsbekendheid.

Handdoeken voorzien van jouw eigen logo of tekst

Een handdoek bedrukt met jouw eigen logo is een luxe en origineel relatiegeschenk om weg te geven aan je doelgroep. De bedrukte handdoeken zijn persoonlijk en maken hierdoor echt impact. Ze zijn zeer geschikt om weg te geven bij speciale gelegenheden, zoals een verjaardag, jubileum of eindejaarsviering. Daarnaast doen bedrukte handdoeken het ook goed als aankleding van je organisatie. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte handdoeken in een hotelkamer of gebruik je eigen handdoeken met logo bij een wellnessbehandeling. Hiermee komt jouw organisatie extra professioneel voor de dag. Bovendien hoeft het bedrukken van handdoeken niet duur te zijn.

Van gastendoekjes tot strandlakens

Het aanbod van handdoeken is heel veelzijdig. Het materiaal, wevingstructuur, kleur en formaat, alles heeft hier invloed op. Wij kunnen je een breed aanbod handdoeken aanbieden tegen een voordelige prijs. Hierdoor kan jij goedkoop handdoeken laten bedrukken. In het assortiment heb je keuze voor de kleinste handdoeken, washandjes, welke zeer geschikt zijn voor schoonheidsalons en hotels en grote handdoeken, zoals strandlakens, welke zeer geschikt zijn als relatiegeschenk. Waar jij de bedrukte handdoeken ook voor wilt inzetten, wij hebben altijd een passend en goedkoop aanbod voor je in huis.

Hoe worden jouw handdoeken goedkoop bedrukt?

Goedkoop handdoeken bedrukken, hoe kan dat? Doordat wij al meer dan 50 jaar actief zijn op de relatiegeschenken markt, liggen wij zeer goed in de markt. Onze professionele inkopers kunnen zeer voordelig handdoeken inkopen en met alle expertise met betrekking tot bedrukking kunnen wij ook heel voordelig de handdoeken laten bedrukken. Deze slimmigheden zorgen ervoor dat jij als klant extra goedkoop jouw handdoeken kan laten bedrukken en daarmee ook jouw klanten of relaties kunt verrassen. De glimlach op de gezichten van de ontvangers is waar wij het voor doen.

Goedkoop handdoeken bedrukken doe je online

Via de webshop kan jij snel en voordelig jouw bedrukte handdoeken bestellen. Hier geef je op je eigen gemak al je wensen aan. Nadat wij je bestelling hebben ontvangen, maken wij een digitale drukproef op. Dit is een digitaal voorbeeld van jouw handdoek met opdruk. Zo kan je van te voren precies zien of de handdoek aan jouw wensen voldoet. Is dat het geval, dan beginnen we met het drukproces. Het bedrukken van handdoeken is dan niet alleen goedkoop, maar ook nog eens van de beste kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat altijd aan jouw wensen voldoet.

Terug naar boven