In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Goedkoop pennen bedrukken kleine oplage

Pennen worden door iedereen gebruikt en komen altijd van pas: op kantoor, thuis of onderweg. Bestel goedkope pennen met bedrukking in kleine oplage en zorg dat jij en je omgeving altijd een pen bij de hand hebben.

Goedkoop pennen bedrukken in kleine aantallen; diverse mogelijkheden

Een pen met bedrukking is een uitstekend relatiegeschenk of promotiemiddel. Ben je op zoek naar goedkope bedrukte pennen in kleine oplage? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit veel soorten pennen met bedrukking in een kleine oplage. Laat bijvoorbeeld goedkope pennen bedrukken met je eigen logo of kies voor luxe schrijfwaren als relatiecadeau voor je meest gewaardeerde klanten. In ons brede assortiment vind je ook andere leuke schrijfaccessoires, zoals bedrukte kleurpotloden, potloden met logo en markeerstiften met bedrukking. Afhankelijk van het product dat je uitzoekt, is er een minimale oplage mogelijk van 10 stuks. Over het algemeen zijn de goedkope pennen al te bedrukken vanaf een oplage van 50 of 100 stuks. 

Goedkope pennen bedrukken in kleine oplage

Je bent bij ons aan het juiste adres als je specifiek op zoek bent naar goedkope pennen met opdruk in een kleine oplage. Bedrukte pennen zijn vaak pas vanaf 500 stuks te bestellen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om pennen in 50, 100 of 150 stuks te bestellen. Hierdoor kun je ook pennen met opdruk inzetten om een kleine doelgroep te bereiken, een kleine actie op te zetten of om weg te geven aan medewerkers als je een klein bedrijf hebt. Door jouw goedkope relatiegeschenken met bedrukking in een kleinere oplage te bestellen kun je nog beter inspelen op de wensen van jouw doelgroep op een specifiek moment.

In kleine aantallen goedkope pennen kopen; bestel eenvoudig online

Binnen enkele minuten bestel je goedkope bedrukte pennen of andere bedrukte relatiegeschenken in de oplage naar keuze. Kies de gewenste pennen uit en geef al je wensen aan op het bestelformulier. Je kunt onder andere zelf aangeven hoeveel stuks je wenst te bestellen, de kleur(en) en welke bedrukken of gravering je wenst. Met een persoonlijke boodschap maak je een relatiegeschenk nog persoonlijker terwijl je goedkope promotiepennen het best bedrukt met jouw logo of bedrijfsnaam. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om de namen van je medewerkers en zakenrelaties op de pennen te laten drukken.

Bij vragen kun je altijd contact  opnemen met onze deskundige medewerkers. Zij staan altijd voor je klaar met een advies op maat. Voordat jouw bestelling wordt gedrukt ontvang je eerst een digitale proefdruk ter goedkeuring.

Terug naar boven