In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Goedkoop tassen bedrukken

Goedkoop tassen bedrukken doe je bij Van Helden. Je hebt de keuze uit een groot aantal modellen om te laten bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam, contactgegevens of een persoonlijke tekst. Je laat voor een mooi prijsje reclame tassen bedrukken waarmee je jouw doelstellingen gaat behalen. Een tas met logo komt namelijk zeer veel mensen onder ogen, of je nu kiest voor een jute tas met logo of hippe bedrukte canvas tassen

(56 artikelen gevonden)

Pagina's

Tassen bedrukken kan goedkoop

Promo tassen bedrukken kan al vanaf een paar cent per stuk. Hierdoor kun je de tassen met logo uitstekend inzetten als onderdeel van een bepaalde marketingactie. Laat bijvoorbeeld duurzame papieren tassen bedrukken als weggevertje voor een beurs of op een festival. Deze bedruk je met jouw logo, bedrijfsnaam en bijvoorbeeld een slogan of tekst. Je kunt altijd kiezen uit verschillende formaten en varianten, voor welk type tas je ook kiest. Als je op zoek bent naar een luxe relatiegeschenk zit je goed met een luxe trolley met logo. Deze hebben een groot drukvlak en zijn tevens in fullcolour te bedrukken. Het is daarnaast mogelijk om de luxe reiskoffers en trolleys te laten graveren. Deze producten kun je bestellen in een kleine oplage, waardoor dit relatiegeschenk je niet onnodig veel geld kost.

Duurzame promotie tassen bedrukken

Met een eco tas met opdruk bereik je verschillende marketingdoelen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw naamsbekendheid vergroten met juten rugzakjes. Duurzame producten kosten iets meer dan bijvoorbeeld de bedrukte plastic tassen, maar de ontvanger heeft hier een stuk langer plezier aan. Daardoor duikt de duurzame tas op meer plekken op, waardoor je langer profiteert van een verhoogde exposure voor jouw bedrijf. Promo tassen bedrukken wordt vaak nog goedkoper door te kiezen voor een grote oplage.

Goedkope tassen bedrukken met gratis verzending

Bij Van Helden kun je een groot aantal goedkope tassen bedrukken met jouw bedrijfslogo. Je hebt een ruime keuze uit modellen, materialen, kleuren en drukposities. Wanneer je een goedkope tas hebt uitgekozen, kun je de bedrukking uploaden en ontvang je een gratis digitale drukproef. Hierdoor weet je zeker dat je tevreden bent met het eindresultaat. Na jouw goedkeuring gaan wij aan de slag met het bedrukken van de promotassen. Je krijgt jouw bestelling zo snel mogelijk gratis thuisbezorgd.

Heb je vragen over de verschillende opties of over één van de andere relatiegeschenken met bedrukking? Als je contact met ons opneemt, kunnen wij je vragen beantwoorden en je voorzien van een advies op maat.  

Terug naar boven