0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Goedkope bidons bedrukken

Wil jij meer naamsbekendheid of ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk? Met een reclame bidon in de hand is jouw merk zichtbaar door heel het land. Goed nieuws: reclame bidons bedrukken is ook nog eens goedkoop. Kies een geschikte bidon uit het assortiment en laat deze snel en voordelig bedrukken.

(10 artikelen gevonden)

Vergroot je naamsbekendheid met reclame bidons

De naam zegt het al: reclame bidon. Dit is één van de populairste promotiemiddelen op de markt. Je kunt de bidon goedkoop bedrukken met je logo of een sterke boodschap om jouw doelgroep aan te trekken. Ook kun je promotie bidons bedrukken en inzetten om een lopende marketingactie te ondersteunen. Juist omdat bidons bedrukken goedkoop is, kun je deze uitdelen aan een grote groep mensen. Ideaal voor op de beurs, tijdens opendagen van diverse instanties of tijdens sportevenementen. Laat je favoriete bidon goedkoop bedrukken, deel deze op een strategisch moment uit aan de juiste mensen en kom maar op met die positieve cijfers.

Ook leuk: laat bidons met naam personaliseren of verblijd relaties met een opvouwbare bidon!

Goedkoop bidons bedrukken met tekst of logo

Het handige van bedrukte drinkwaren is het universele karakter van het relatiegeschenk. Iedereen heeft immers behoefte aan hydratatie en drinkt gedurende de dag water, sap, koffie en thee. Omdat relaties en prospecten vaak onderweg zijn en dan ook water willen drinken zijn reclame bidons de perfecte weggever. Je kunt bidons bedrukken, goedkoop en ook snel, met je bedrijfsnaam, je logo, contactgegevens of zelfs hashtag of een scanbare QR-code. Reclame bidons worden bedrukt door middel van diverse drukmethoden waaronder zeefdruk, UV high gloss en digitaal printen. In het geval van digitaal printen is zelfs fullcolour bidons bedrukken goedkoop.

Voordelige reclame bidons van bekende merken

Het assortiment voordelig te bedrukken bidons bestaat uit eigen merk promotie bidons welke je in diverse kleuren kunt bedrukken. Daarnaast kun je ook goedkope bidons van bekende merken laten bedrukken, waaronder diverse designs van Tacx, Toppoint en Champion. Je zult vervolgens ook zien dat het assortiment voordelig bedrukbare bidons niet alleen uit sportbidons en outdoorbidons bestaat. Als jouw business maatschappelijk verantwoord onderneemt, zijn duurzame reclame bidons ideale relatiegeschenken met logo om de waarden van jouw business naar klanten en relaties te communiceren.

Bestel jouw reclame bidon en laat deze goedkoop bedrukken

Heb jij een reclame bidon gevonden die bij jouw doelgroep past en wil je deze bidon goedkoop bedrukken? Het kan allemaal online, snel en gemakkelijk. Tijdens de bestelling van jouw promotie bidons selecteer je het aantal, de kleur en geef je jouw opdrukwensen door. Je kunt bidons goedkoop bedrukken met tekst en/of afbeelding. Tip: houd je aan de branding richtlijnen van je merk zodat de reclame bidons herkenbaar blijven. Na je bestelling ontvang je van ons een digitale drukproef om te zien hoe de promotiebidons met opdruk eruitzien. Als je deze goedkeurt beginnen wij met het goedkoop bedrukken van jouw bidons.

Heb je vragen over de mogelijkheden van reclame bidons voor jouw bedrijf? Neem contact op met ons team. Wij beantwoorden je vragen en helpen je zo goed mogelijk verder.

Terug naar boven