In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Goedkope relatiegeschenken met logo als promotieartikel

Staat u binnenkort op een beurs? Heeft u een open dag? Of start u een originele marketingactie? Met bedrukte relatiegeschenken wordt de impact van uw boodschap nog groter. Laat de relatiegeschenken bedrukken met uw logo en/of originele tekst en zet deze in als promotiemiddel. Uw relaties zullen de praktische artikelen, zoals pennen, sleutelhangers en flesopeners zeker waarderen. Bovendien komt door het dagelijks gebruik van deze artikelen uw boodschap en logo steeds opnieuw in beeld. Uw naamsbekendheid wordt vergroot en u profiteert altijd van tastbaar bereik.

Goedkope relatiegeschenken als promotiemateriaal

In het assortiment vindt u diverse relatiegeschenken tegen de laagste prijzen. U vindt altijd een goedkope relatiegeschenk dat bij u en uw actie past. Bovendien bieden wij u een laagste prijsgarantie en kunt u altijd een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Neem voor meer informatie contact op met onze medewerkers.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven