0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Goodiebag tassen bedrukken

Als je meerdere weggevertjes cadeau wilt doen tijdens een beurs, bedrijfsevenement of andere speciale gelegenheid, zit je goed met een goodiebag. De goodiebag wordt altijd enthousiast ontvangen en is een uitstekende manier om je klanten te bedanken of om reclame te maken voor jouw bedrijf. Laat goodiebag tassen bedrukken voor een optimaal bereik, zodat de goodiebag jouw bedrijfsdoelen ondersteunt.

(15 artikelen gevonden)

Pagina's

Duurzame goodiebag bedrukken

Ben jij op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Dan heb je een ruime keuze uit bedrukbare eco tassen. Deze ecologische tassen worden gemaakt van recyclebare materialen zoals karton, papier, juten en katoen. Deze materialen zijn hernieuwbaar omdat ze van natuurlijke oorsprong zijn. Daarnaast gaan de duurzame goodie bag tasjes lang mee en zijn deze onder andere te gebruiken als boodschappentas of shopper. Als je op zoek bent naar een goedkope goodiebag die wel duurzaam is, kies je voor papieren tasjes met logo en een pakkende call-to-action. Deze goodiebag kun je uitstekend verbinden aan een tijdelijke marketingactie. 

Goodie bags bedrukken voor beurs of evenement

Als jij met jouw bedrijf op een beurs, evenement of festival staat, wil je dit moment natuurlijk optimaal benutten. Met een goed gevulde goodie bag met logo werk jij aan je naamsbekendheid. Ook kun je de goodiebag aan een specifieke marketingactie hangen, bijvoorbeeld door deze te bedrukken met een speciale landingspagina zodat je online kunt meten hoe succesvol je offline campagne is. Je hebt een grote keuze uit draagtassen met opdruk. Kies bijvoorbeeld voor hippe katoenen tassen die veel ruimte bieden voor jouw logo, bedrijfsnaam en eventuele tekst of contactgegevens of ga voor een praktische opvouwbare tas die de ontvanger voor van alles kan gebruiken.

Resultaat goodie bags bedrukken

Het uitdelen van goodie bags geeft nog altijd een uitstekend resultaat. Veel bedrijven leggen tegenwoordig de focus op digitale marketing. Toch zijn bedrukte promotie tassen nog altijd een van de meest kosteneffectieve marketingstrategieën. Omdat deze vaak hergebruikt worden, zijn goodie bags een zeer krachtig middel voor naamsbekendheid. Ook kan je klant zich jouw bedrijf beter herinneren wanneer hij fysiek in contact geweest is met een promotioneel product. Vul de goodiebag met andere bedrukte relatiegeschenken om een blijvende indruk achter te laten.

Goodiebags bedrukken doe je eenvoudig en snel bij Van Helden. Je zoekt de gewenste goodiebag uit in het ruime aanbod van bedrukbare tassen, personaliseert deze met jouw bedrijfslogo, bedrijfsnaam en/of tekst en ontvangt gratis een digitale proefdruk. Keur deze goed en wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Heb je nog vragen of kun je wel wat hulp gebruiken? Neem contact met ons op zodat we jou aan het ideale relatiegeschenk kunnen helpen.

Terug naar boven